Nalaganje

Izobraževalni programi

teambuilding izobrazevanje delavnica seminar

Učinkovito timsko delo v vodstvenih timih

Strateški razvoj timov

V ciljno naravnanem tridnevnem programu se osredotočimo na kompetence posameznikov. Preko razvojnih intervjujev izberemo najpomembnejše teme za naslednjo fazo programa, v kateri se posvetimu dvigu konkurenčnosti tima.
Osebna izkaznica delavnice:

Trajanje: Tridnevni aktivni program oziroma po dogovoru
Primernost: Delavnica je primerna za vse udeležence in ne zahteva fizičnega napora. Izvaja se v seminarski sobi in zunaj.

Komu je delavnica namenjena: 
  • vodstvenim timom
Cilji delavnice:
  • analiza ključnih področij delovanja vodstvenega tima, kjer so možne izboljšave
  • serija aktivnih delavnic in timskih programov, ki omogočijo razumevanje delovanja tima na konkretnem področju timskega dela
  • prenos pomena timskega dela na vse zaposlene preko zaključnega timskega programa.

Opis delavnice:
Za uspešno delo celotnega podjetja so v zelo veliki meri odgovorni vodstveni timi – ti predstavljajo vzor, primer dobre prakse ostalim timom ter zahtevajo izjemno usklajenost, dobro komunikacijo in učinkovito sodelovanje. Vodje pogosto pozabljajo, da je njihov primarni tim prav vodstveni tim, šele nato pa vsi ostali timi, katerim pripadajo v podjetju. Strateško načrtovana delavnica, ki bo vodstveni tim s pomočjo analize tima in vodstvenih kompetenc posameznikov ter razvojnih intervjujev pripeljala do izbranih ključnih tem. Izbrane teme bo vodstveni tim obdeloval skozi serijo aktivnih delavnic ter dinamičnih in zahtevnih timskih programov. Program se zaključi z dogodkom za večje število (ali vseh) zaposlenih v podjetju, kjer vodstvo strateško usmeritev gradnje timov prenese tudi na ostale zaposlene.

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več o programu?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam odgovorimo z naborom dodatnih informacij.

captcha


Copyright © 2015 TBA d.o.o.