Nalaganje

Izobraževalni programi

timsko delo teambuilding delavnica akademija

Visoko učinkoviti timi

Strateški razvoj timov

Gre za tridnevni intenzivni trening, v katerem se posvetimo učinkovitosti vašega tima, analiziramo možnosti izboljšav ter pripravimo konkreten akcijski načrt učinkovitosti za izbrano obdobje.
Osebna izkaznica delavnice:

Trajanje: Tridnevni aktivni program oziroma po dogovoru
Primernost: Delavnica je primerna za vse udeležence, saj se program v celoti prilagodi potrebam tima. Skladno z dogovori lahko zahteva določene fizične obremenitve. Izvaja se v seminarski sobi in zunaj.

Komu je delavnica namenjena:
  • novim timom, ki želijo v najkrajšem času postati visoko učinkovit tim
  • članom timov, ki že nekaj časa delajo skupaj
  • vodjem, ki želijo dvigniti sodelovanje in učinkovitost svojega tima
Cilji delavnice:
  • analiza ključnih dejavnikov, ki vzpodbujajo in zavirajo učinkovitost tima
  • akcijski plan za dvig učinkovitosti tima
  • krepitev pripadnosti in gradnja timskih vezi med člani tima.

Opis delavnice:
Učinkovitost timov je odvisna od številnih dejavnikov: posameznikov v timu, razvojnih faz tima, ustaljenih praks in pravil. Timi so pogosto manj učinkoviti, kot bi lahko bili – razlogov je veliko. Prav te razloge bomo poiskali in skupaj s člani tima opredelili orodja, prilagojena konkretnemu timu, ki bodo v pomoč pri višji učinkovitosti tima.
Edinstven, zahteven in timu popolnoma prilagojen program, ki ga sestavlja kombinacija ključnih teoretičnih modelov, različnih orodij za analizo učinkovitosti tima ter priprava akcijskega načrta za prihodnji razvoj tima. Delavnico sestavljajo predhodno izvedena analiza učinkovitosti tima ter timskih in vodstvenih kompetenc, delavniški del s poudarkom na različnih zahtevnih timskih aktivnostih ter aktivni timski programi, ki zahtevajo odlično sodelovanje, strateško razmišljanje in hitre odločitve članov tima pod časovnim pritiskom.

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več o programu?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam odgovorimo z naborom dodatnih informacij.

captcha


Copyright © 2015 TBA d.o.o.