Nalaganje

Naš tim

TBA bela skupinska

O nas

V TBA se ukvarjamo z izobraževanjem na področju timskega dela ter z organizacijo inovativnih programov, ciljno usmerjenih v izboljšanje delovnih timov.

Zakaj to počnemo? 
Verjamemo in že 11 let dokazujemo, da je skrb za dobro delovanje timov eden izmed ključnih gradnikov uspeha in dobičkonosnosti posamezne organizacije ali podjetja. 

Zato je naše poslanstvo:
uporabiti naše znanje in izkušnje ter opolnomočiti ljudi, da bodo bolje delali v svojih timih.

Kdo smo?
Ekipo sestavljamo certificirani izobraževalni trenerji, ki skupaj z zanesljivimi strateškimi partnerji izvajamo vrhunske timske programe.


Naše udejstvovanje smo v desetih letih razširili že na vse sosednje države in tudi širše. Tako se lahko na nas obrnete tudi, v kolikor želite naše storitve predstaviti svojim tujim poslovnim partnerjem ali podružnicam v regiji. 

zemljevid slo zelen

V letih 2011 in 2013 je Teambuilding akademija prejela tudi prestižno nagrado Constantinus Slovenija za najboljši svetovalni projekt na področju Management consultinga, ki ga je podelila Zbornica za Management Consulting Slovenije (ZMCS). Prav tako pa smo bili v okviru ICMCI nominirani za enega izmed desetih najboljših mednarodnih projektov v letu 2013 za nagrado Constantinus International (International Council of Management Consulting Institutes).Copyright © 2015 TBA d.o.o.