Nalaganje

Naš tim

TBA ekipa

Poslovna dani1

Dani Polajnar


Direktor, trener


Karierna pot:
Dani je soustanovitelj in direktor Teambuilding akademije. Kot univ. dipl. kadrovski manager, diplomant Londonske šole za odnose z javnostmi ter NLP praktik se že 15 let aktivno ukvarja z raziskovanjem skupinske dinamike in komuniciranja. Po več letih vodstvenih položajev in izkušenj v različnih podjetjih je zaznal, da se timi različnih panog srečujejo s podobnimi izzivi - kako učinkovito delati skupaj v zahtevnem poslovnem okolju. Kot predan tabornik in trener je tako svoje znanje in izkušnje pretopil v moderne timske programe in izobraževalne delavnice. V sedmih letih od ustanovitve Teambuilding akademije pa do danes je ustvaril močan tim notranjih in zunanjih sodelavcev, ki izvajajo kompleksne teambuilding dogodke v Sloveniji in tujini in katerih vodilo je v prvi vrsti dodana vrednost vključenim timom. 

Leta 2009 je bil na konferenci Izobraževalni management izbran za enega izmed 10 najboljših predavateljev v Sloveniji. Na mednarodnem nivoju je nacionalni partner mednarodne trenerske mreže Harramach&Partners in nosilec licence za izvajanje njihovih izobraževalnih programov s področja managementa. Na področju timskega dela je akreditiran svetovalec za sistem profiliranja timov Margerison-McCann TMSDI.

Kaj Dani prispeva v naš tim:
Z združitvijo znanj in izkušenj s področja skupinske dinamike, kadrovanja in korporativnega komuniciranja je Dani sidro in poslovni modrec našega tima. Je tisti, ki drži fokus na širšo sliko in strateški razvoj, izjemen je v prepoznavanju priložnosti in kako le-te spraviti v konkretne projekte. Posebej pri njem cenimo to, da je s srcem pri stvari, da ima izjemno veliko znanja in hkrati empatije ter odličen smisel za delo z ljudmi. To želi tudi od svojega tima in njegovo vodilo pri vzdrževanju kakovosti je, da je članom tima njihovo delo super, \"saj le tako lahko konstantno skupaj pridobivamo na dodani vrednosti\", pravi. Recept deluje. Še to - kaj imajo skupnega vožnja z motorjem, ledno plezanje, rafting na divjih vodah, severna triglavska stena in priprave na odpravo na Kilimanjaro? Danija in njegovo ljubezen do ekstremnih športov. In če ne rabi držati oprijemkov, krmila ali vesel, z veseljem poprime za kitaro in s svojim bendom poživi prav vsako žurko.    

Udeleženci njegovih seminarjev prihajajo iz organizacij in podjetij kot so Krka, Mobitel, Revoz, Si.mobil, Cimos, HERMES SoftLab, KD Group, Sava Tires, AstraZeneca, Belupo, Adriatic Slovenica, TPV, Roche, GZS, Sanolabor, TUŠ Mobil, Coca-Cola, ETI Elektroelement, Philips Slovenija, Bureau Veritas, Iskra Mehanizmi, MŠŠ, Klinični center, Bolnišnica Golnik, Adria Mobil, Tri-Pro, Terme Olimia, Kongresni urad, Evropski parlament, Skupna pokojninska družba, Regionalna razvojna agencija Gorenjske, Unija računovodska hiša, Toyota ACL, Volvo Car Austria, Adriamedia, STC, Messer Slovnija, Merit International, Rokus Klett, Hotel Astoria, Zootfly, Editor, Lingula, UJP, ZZZS idr.


Ostali trenerji


Copyright © 2015 TBA d.o.o.