Nalaganje

Naš tim

TBA ekipa

lukaJ podpis

Dr. Luka Jan


Programski direktor, trener


Karierna pot:
Luka je doktor biologije in biotehnologije, s Teambuilding akademijo pa sodeluje že od njenega samega začetka. Po tem, ko je uspešno zaključil Public speaking University in prvo generacijo usposabljanja Train the trainer je hitro postal vodja programov in danes je programski direktor ter vodja trenerske ekipe TBA. V svoji karieri je sodeloval s številnimi organizacijami s področja izobraževanja, kar je Luki omogočilo izjemen nabor izkušenj z zunanjimi izobraževanji in izkušenj z razvojem obsežnejših programov, kot so ocenjevalni center in intenzivni večdnevni teambuilding dogodki. Njegov doprinos je izjemnega pomena tudi za sam strateški razvoj Teambuilding akademije.

Kaj Luka prispeva v naš tim: 
Luka je naša \"glavca\" za razvijanje raznovrstnih programov. K temu pripomorejo njegov izjemen spekter didaktičnih pristopov in metodologij, ki jih prenaša na ostale, in skrb, da nivo kakovosti delavnic in programov dosega postavljene standarde. Veliko nam pomeni kot vodja in odličen organizator ter \"sokolovo oko\" za detajle. Zaradi svoje zanesljivosti in zavzetosti pogosto prevzame vodilno vlogo in skrbi, da vsi projekti potekajo skladno z načrti. Da ne pozabimo še na njegova IT znanja, ki vedno pridejo še kako prav. 

Lukove reference zajemajo izvedbo projektov in timskih programov za naročnike kot so:
Akrapovič, AstraZeneca, Baby Center, Elrad, Erste Group, GEN-I, Iskra Mehanizmi, Krka, Lek, NLB, Obi, Outfit7, Poslovni mediji, Radio Center, Sparkasse Bank, Tobačna Ljubljana, Zavarovalnica Triglav, itd.

Strokovni članki Luke Jana:

Ostali trenerji


Copyright © 2015 TBA d.o.o.