Nalaganje

Naš tim

TBA ekipa

4

Polona Novak


Vodja marketinga

Karierna pot:

Polona je v svoji raznoliki karieri postavila nekaj oddelkov in delovnih procesov ter razvila dve blagovni znamki. V življenju je večkrat naredila korak v neznano, osebna rast ji je zelo pomembna. Pri njej lahko izpostavimo še pripadnost in usmerjenost k ljudem.

Po duši je ustvarjalka in je zato študij ekonomije ni navdušil vse do tretjega letnika, ko je bil uvedena smer marketinga, ki je bil predvsem projektno usmerjen. Izkušnje bivanja in dela v ZDA ter kasneje v marketinški agenciji, so ji dale širino razmišljanja in intenziven vpogled v gradnjo blagovnih znamk. Kasneje ji je delo za znamke kot so Bosch, Siemens, Gaggenau, Apple in Dormeo omogočilo izkušnje na katerih gradi novo znanje.

Njena strast je fotografija. S partnerjem sta ustvarila razstavo in knjigo Črtice občutkov, fotografira pa pod svojo blagovno znamko Bela.

Kaj Polona prispeva v naš tim: 

Polona se je pridružila TBA timu, ker verjame v poslanstvo TBA – pomagati ljudem, da delajo bolje skupaj. Prepričana je, da delo ni le služba, ampak je potrebno delati s srcem.

TBA se je iz izredno uspešnega start up podjetja razvil v zrelo, jasno pozicionirano podjetje. Njena vloga je to jasno skomunicirati in v marketing vpeljati novo vlogo pridobitve strank. In pa, seveda, poskrbeti, da so fotografije čim lepše J


Ostali trenerji


Copyright © 2015 TBA d.o.o.