Nalaganje

Naš tim

Reference

Veseli in hvaležni smo, da se naša mreža naročnikov vedno bolj širi in razvija tudi izven meja Slovenije ter da so med našimi zadovoljnimi strankami vrhunska in perspektivna podjetja v regiji. 

Od ustanovitve pa do danes smo izvedli več kot 1.000 timskih programov in treningov.
Namen našega druženja je bil ponovno povezati ekipo. To je gotovo uspelo, saj smo v času programa Potovanje v središče zemlje v jami preživeli res nepozabno druženje. Način vodenja, ki smo ga pred dogodkom dorekli, se je v praksi še bolje odrazil. Osebno sem mnenja, da je mlada ekipa, ki je vodila mlado ekipo, preprosto znala prisluhniti in podati povratno informacijo ob pravem času in na pravem mestu. Priporočam!

Urška Humar, vodja muzeja
"TBA je za MICHELIN Europe Centre South pripravil timski dogodek Push it. Sodelovali so Michelinovi predstavniki iz osmih različnih držav in našemu dogodku smo želeli dodati timski program, ki bo poskrbel za to, da se med sabo bolje spoznamo in povežemo. Čeprav morda koncept powerpoint prezentacije na prvi pogled morda ne napoveduje zabave, je program Push it poskrbel za ODLIČNO popestritev, saj ga sestavlja veliko zabavnih in interaktivnih elementov. Pika na i je bil tudi animator s svojo odlično energijo in pozitivnostjo, ki ju je več kot uspešno prenesel tudi na udeležence. Poleg tega naj pohvalim še samo organizacijo in brezhibno tehnično pripravljenost. Upam torej, da bomo v prihodnosti ponovno imeli priložnost sodelovati." 

Bogdan Boboc, Digital Marketing Manager
"S Teambuilding Akademijo smo začeli sodelovati že v letu 2010, ko smo prvič izvedli projekt Organizacijska kultura. Takrat se je rodila nekakšna "nova Tobačna". Sleherni sodelavec je odkrito izrazil svoje mnenje o Tobačni kot o delodajalcu, uspelo nam je definirati naše vrednote ter določiti projekte, ki smo jih kasneje uspešno izvedli. Daniju in sodelavcem iskrena hvala za odlično delo! Če tudi sami želite nadgraditi organizacijsko kulturo, potem je to ekipa, ki vam pri tem zanesljivo pomaga!" 
Monika Teran, Tobačna Ljubljana, d.o.o.
''Z zavedanjem, da sta učenje in znanje uvrščeni med ključne kompetence našega koncerna, smo se odločili, da za naše štipendiste in mentorje organiziramo dogodek z imenom Dan znanja. Program so vodili zaposleni in asistenti s TBA. Za rdečo nit dogodka smo izbrali prav vrednote koncerna Kolektor, kajti na dolgi rok želimo, da so vrednote zaposlenih in vrednote podjetja čim bolj usklajene in povezane. Kot končni rezultat timskega sodelovanja med udeleženci je tako nastala piramida vrednot."
Barbara Ozebek, Kolektor, služba za kadre
''S TBA programom "V kraljestvu zmaja" smo spodbujali strateško razmišljanje, upravljanje s spremembami in mišljenje, usmerjeno na zmago. Mojem timu je pomagal razumeti, da so stari kitajski principi bojevanja lahko zelo podobni današnji tekmi v poslovnem svetu in da so mnoga starodobna znanja zelo uporabna pri vodenju organizacije do uspeha."
Rodrigo Fernandez, AstraZeneca
"Zahvaljujoč TBA programu se je moja ekipa uspela še bolj povezati, ceniti drug drugega in razširiti zavedanje svoje vrednosti in svojih kvalitet kot celote, hkrati pa svojih prispevkov kot posameznikov …"
Tomasz Wieczorek, Lek, Head PSCM – Steriles Ljubljana
"Vsekakor vam lahko zatrdim, da smo bili vsi navdušeni, vzhičeni, zadovoljni, pozitivno presenečeni, ganjeni - skratka program izzove kup pozitivnih čustev, ki nas na koncu še bolj povežejo v team. Navdušenje pa, kot ste tudi lahko videli, je bilo nepopisno in sporočilo, da smo vsi del celote, ki ne bi delovala brez vsakega posameznika, je bilo spoznano in doseženo… Zahvalila bi se vam  za profesionalno izvedbo, sodelovanje z vami mi je v veselje in vsakokrat novo spoznanje."
Simona Klopčaver, Janssen
"Vse zahvale vašemu timu za odlično pripravljenost in organizacijo izvedbe dogodka Slika brez meja. Udeleženci so neizmerno uživali na dogodku. Bilo nam je v veselje delati z vami in bomo priporočili vaš tim našemu kadrovskemu oddelku, ko se bomo odločali za nov teambuilding dogodek." 
Stephanie Wittmann
Delfortgroup AG

"Z grajenjem mostu smo pletli nove timske vezi, se zabavali in spoznavali kako pomemben je doprinos vsakega posameznika za uspeh pri skupnem projektu. Zaradi visoke angažiranosti vseh nam je na koncu uspelo zgraditi trden most! Hvala ekipi Teambuilding akademije za nepozabno izkušnjo!"
Polona Vodnik, kadrovska služba
Orbico
“V Plastiki Skaza smo vedno željni novih znanj in izkušenj, zato je bil program Harmonija Strun odlična izbira za skupen teambuilding z našim najpomembnejšim poslovnim partnerjem. Izkušnja z igranjem violin nas je povezala, nasmejala ter pustila nepozaben spomin, predvsem pa zelo dobro ponazorila, da je tudi v poslu pomembno, da smo vsi člani uigrani in da je skupen rezultat vedno odvisen od delovanja celotne ekipe in ne posameznikov."

Izvršna direktorica podjetja Plastika Skaza, Laura Rednak
"Dogodek je bil zelo dobro organiziran, vaš tim je bil res odličen. Sodelavci so v programu zelo uživali!"

Mazda CSEE
"Vesela sem, da smo uspeli tako pomemben poslovni korak, kot je naša združitev dveh velikih korporacij, obeležiti na zanimiv in svež način. Timski dan, kot smo ga ob tej priložnosti doživeli skupaj vsi zaposleni, ki nas je po novem več kot 1200, je po našem mnenju ključen za nadaljevanje pozitivne kulture znotraj podjetja in hkrati dobra motivacija za nove poslovne uspehe. Ekipa Teambuilding Akademije je bila ob tej priložnosti visoko profesionalen in zanesljiv partner, z njimi je bilo imenitno sodelovati. Z veseljem jih priporočimo tudi drugim."

Alenka Senčar, direktorica marketinga in korporativnega komuniciranja
Copyright © 2015 TBA d.o.o.