Nalaganje

Sistemske rešitve

simteam, poslovna simulacija, online simulacija

Poslovna simulacija SimTeam

Ocenjevalni center

Dobro timsko delo in učinkovita komunikacija sta ključna elementa za uspeh v poslovni “on-line” simulaciji SimTeam, kjer člani tima prevzamejo ključne funkcije/oddelke v novem podjetju, ki vstopa v konkurenčno poslovno okolje in se skupaj z ostalimi v podjetju potegujejo za projekte in potrebne vire.
Dobra strategija, upravljanje s tveganjem in sprejemanje pravih odločitev so le nekateri elementi, ki vaše podjetje zavihtijo na vrh. Poslovna simulacija SimTeam je sodobno orodje, ki nudi edinstveno učno izkušnjo. V osredje postavlja organizacijo ekipe, medoddelčno sodelovanje, projektno vodenje in upravljanje s človeškimi viri ter znanjem podjetja.

Udeležencem daje vpogled v širše delovanje projektno orientiranih podjetij, kjer sodeluje več različnih oddelkov podjetja in je potrebno pod časovnim pritiskom treba uskladiti finančni, strokovni in vsebinski vidik projektov skupaj z razporejanjem in motiviranjem ljudi. Poslovna simulacija SimTeam je bila razvita v sodelovanju s poslovnimi šolami in univerzami in se uporablja za trening in izobraževanje timov, vodij, matričnih timov in kadrovskih služb.

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več o programu?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam odgovorimo z naborom dodatnih informacij.

captcha


Copyright © 2015 TBA d.o.o.