Nalaganje

Aktualno in zanimivo

Za uspeh podjetja je ključen vsak zaposlen!

| 09. julij 2015
teambuilding aktivnost activity team pyramid timsk
Odeta v modrino, je tri metre visoka piramida izžarevala novo podobo podjetja in sodelavcev, v sebi pa nosila sporočila, ki so udeležence skozi celotno tridnevno konferenco povezala v skupen cilj. Eden od udeležencev je povedal: »Dejansko ZAČUTITI pomen svojega dela in doprinosa, posebej v tako velikem timu kot je naš, je res izjemno. In zdaj, ko grem mimo avle, kjer piramida stoji kot opomnik, motiviran poprimem za naslednjo delovno nalogo, četudi ni moja najljubša.«

Timska piramida ponuja izziv zelo različnim vrstam timov. Udeležencem omogoča, da s skupnim delom dosežejo izjemne rezultate. 

Program poleg same gradnje piramid vključuje elemente reševanja problemov in učinkovite komunikacije, spodbuja kreativno mišljenje, obenem pa zaposlenim omogoča spoznavanje v sproščenem in zabavnem vzdušju. Udeleženci po začetnih navodilih mislijo, da tekmujejo v sestavljanju piramid proti drugim skupinam. Skozi program pa spoznajo, da bodo vsi prispevali delček k izgradnji nečesa resnično osupljivega. Ekipe morajo biti pri svojem delu natančne, kajti le tako se bodo narejene piramide natančno prilegale v večjo piramido. Končno sporočilo aktivnosti je jasno: integriteta posameznih delov je ključna za stabilnost celotne konstrukcije. 


   team building pyramid piramidaCopyright © 2015 TBA d.o.o.