Nalaganje

Aktualno in zanimivo

Kongres Magazine: Dani Polajnar izglasovan med najvplivnejše oblikovalce MICE trendov

| 15. november 2017
Teambuilding akademija TBA Dani Polajnar wins TOP
Ponosno sporočamo, da so bralci Kongres Magazina Danija Polajnarja, direktorja Teambuilding akademije, izglasovali med najvplivnejše oblikovalce trendov s področja kongresnega turizma in organizacije v kategoriji Top Meeting Innovators. 

Dani na tem področju aktivno postavlja trende že 9 let in z ekipo premika meje in razumevanje teambuilding dogodkov:

"Nekaterim je kristalno jasno, kaj teambuilding dogodki so, drugi vidijo to izključno kot zabavo ali pa nekaj, ki je samo za šefe. Težava je v tem, da podjetja pod poimenovanjem »teambuilding« ponujajo vse živo. Teambuilding je načrtovana gradnja tima, ki mora imeti cilj, rep in glavo. Velikokrat mora biti vezan tudi na izobraževalne delavnice. S temi pa nekako garantiramo premike v ekipi - sami od sebe se ne zgodijo. Pri Teambuilding akademiji načrtno delamo v smeri izobraževanja naročnikov in trga o tem, kaj teambuilding je in kaj se da z njim doseči. Verjamemo in ves čas dokazujemo, da je skrb za dobro delovanje timov eden izmed ključnih gradnikov uspeha organizacije oz. podjetja."
 
Dejstvo, da so bralci Kongres Magazina prepoznali naš zanos in predanost ustvarjanju pravih timov z ustvarjanjem unikatnih, inovativnih in kakovostnih teambuilding dogodkov, nas le še dodatno motivira.

Hvala za podporo!

#ustvarjamopravetime
Copyright © 2015 TBA d.o.o.