Nalaganje

Aktualno in zanimivo

Preboj slovenskega podjetja Teambuilding akademija na tuje trge s strateško timsko igro Heroes of Troy

| 25. februar 2015
teambuilding strategy heroes of troy strateska igr

Strateška timska igra Heroes of Troy temelji na zgodbi Helene in Parisa iz grške mitologije in so jo ustvarili izkušeni trenerji Teambuilding akademije s področja timskega dela. Za slovensko podjetje Teambuilding akademijo, ki se že od leta 2009 ukvarja z razvojem timskih programov, je to še en pomemben mejnik pri preboju na tuje trge. Od leta 2012 smo del mednarodne mreže Catalyst Global, v podjetju TBA tako poleg svojih programov ponujamo vse Catalystove programe v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji, Italiji in na Madžarskem, dobili pa smo povpraševanja iz Švice, Poljske in Slovaške. Našo timsko igro Heroes of Troy pa Catalystovi trenerji izvajajo po vsem svetu.

Od decembra 2013 dalje je strateška timska igra Heroes of Troy, plod znanja in izkušenj s področja razvoja timskega dela podjetja TBA, del mednarodne mreže Catalyst Global, ki se ukvarja z izvedbo modernih in inovativnih timskih dogodkov po vsem svetu. Heroes of Troy je tako postala pomemben del več kot 200 Catalystovih timskih programov in dogodkov. Heroes of Troy je dinamična timska igra, ki je leta 2012 nastala na osnovi Prešernove pesnitve Krst pri Savici, za potrebe tujih trgov pa smo jo prenesli na zgodbo iz grške mitologije. Prva izvedba Heroes of Troy v tujini je bila maja 2013 na Madžarskem, lani pa je svojo krstno izvedbo doživela tudi v Aziji. Udeleženci v manjših skupinah spremljajo in svetujejo Heleni in Parisu na poti v Trojo. Aktivna in zanimiva timska igra, ki zahteva odlično sodelovanje in razvija komunikacijo, zaupanje, strateško razmišljanje in prilagodljivost v timu, omogoča  tudi spletno izvedbo, ki je leta 2014 povezala sodelujoče iz Kitajske, Brazilije, Amerike in Europe.

 

teambuilding strategy game strateska igra tba


Podjetje TBA smo z razvojem timskega dela in izvajanjem različnih timskih aktivnosti na trgu prisotni že šest let. Usmerjeni smo predvsem v strokovni razvoj timskega dela in ustvarjanje inovativnih, strateških timskih izkušenj, ki povezujejo in motivirajo zaposlene ter dvigujejo učinkovitost v organizacijah. S svojim strokovni pristopom nadgrajujemo timske programe, ki v Sloveniji v veliki meri še vedno temeljijo predvsem na zabavi in druženju, v tujini pa postajajo pomembni izobraževalni dogodki za zaposlene. TBA timski programi so problemsko naravnani, zasnova in izvajanje vseh dejavnosti temelji na jasno opredeljenih ciljih in viziji razvoja timskega dela v organizaciji ter upošteva strukturo in cilje konkretnih skupin in udeležencev. Timske programe izvajamo v sodelovanju s preizkušenimi partnerji, vodi pa jih ekipa certificiranih, strokovno usposobljenih trenerjev s področja timskega dela.

Leta 2011 in 2013 je podjetje Teambuilding akademija  prejelo nagrado Constantinus Slovenija za najboljši svetovalni projekt (za naročnika AstraZeneca in OBI) na področju Management consultinga, ki ga je podelila Zbornica za Management Consulting Slovenije. V letu 2013 smo bili nominirani tudi za enega izmed desetih najboljših mednarodnih projektov za nagrado Constantinus International. Od leta 2012 smo del mreže strokovnjakov Catalyst Global. Podjetje TBA tako poleg svojih programov ponuja celoten spekter Catalystovih programov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji ter na Madžarskem, njihovo timsko igro Heroes of Troy pa Catalystovi trenerji izvajajo po vsem svetu. 


Copyright © 2015 TBA d.o.o.