Nalaganje

Aktualno in zanimivo

"Slika brez meja" za avstrijsko multinacionalko

| 07. december 2015
Udeležencem smo pripravilii timsko doživetje s programom "Slika brez meja", katerega cilj je, da udeleženci skupaj ustvarijo umetnino, ki govori njihovo poslovno zgodbo. 

Udeležence so najprej pričakale uvodne timske vaje z namenom, da se sprotijo in povežejo pred intenzivnim drugim delom dogajanja. Nato so prejeli platna, čopiče in barve (ter seveda zaščitne uniforme/pajace, ki so vsakič še posebej zanimivi pripomočki) ter navodila, kako skupaj sestaviti timsko umetnino velikega formata s svojim poslovnim sporočilom.    

"Many thanks to you and your team for the perfect preparation and organization of the Big picture event. The participants really enjoyed the event. It really was a pleasure working with you and we will definitely recommend you and your team to our HR colleagues and get back in touch should we plan another teambuilding activity."

Stephanie Wittmann
HR Legal & Administration
Delfortgroup AG

Verjamemo, da zaobjeti občutek, ki so ga udeleženci vsakič deležni v tem programu ter le-tega prenesti v realno delovno okolje, predstavlja zmagovalno kombinacijo na poti novih poslovnih uspehov vsakega podjetja. Program je še posebej primeren za večje in kompleksnejše time.   

Na tem linku su lahko ogledate tudi video timskega dogodka "Slika brez meja". Morda je prav ta vaša naslednja najboljša izbira za timsko povezovanje. 


Copyright © 2015 TBA d.o.o.