Nalaganje

Aktualno in zanimivo

»Slovenski timski duh ni od muh« ali Slovenija malo drugače

| 18. avgust 2015
med vinogradi in hrami, timsko delo, outdoor teamb
Ker se v TBA zavedamo bogastva slovenske naravne in kulturne dediščine, smo jo uporabili tudi pri snovanju naših teambuilding programov, ki spodbujajo sodelovanje timov in hkrati v sproščenem vzdušju ozaveščajo o lepotah naše dežele. Programi so primerni tako za time slovenskih organizacij, kakor tudi za obogatitev srečanj s tujimi poslovnimi partnerji. 

Kateri program pa bi najbolj pritegnil vaš tim?

Kot arheologi odkrivate slovensko zgodovino v času pokristjanjevanja. 

Ste v labirintu rovov, kavern in bunkerjev Soške fronte. Kaj se je dogajalo enoti nadporočnika v najbolj burnih dneh 12. soške bitke v prvi svetovni vojni? Kateri je bil odločilni moment med zmago in porazom? Kako bo uspelo vam? 

Ste že spoznavali in okušali Goriška brda tako, da ste domov in v pisarno odnesli ne le steklenico vina za spomin, pač pa tudi izjemno izkušnjo s sodelavci? Takšno, ki vas je povezala in ustvarila veliko konstruktivnih tem za pogovore med odmori? 

V kakšni kondiciji so vaše pogajalske in prodajalske sposobnosti? Recimo, ko se bogat švedski poslovnež zanima za nakup ene od blejskih vil za svojo petično, 25 let mlajšo zaročenko, vaš tim pa kot nepremičninske svetovalce najame za mastne denarce. In kako kreativno bo vaš tim »uredil situacijo«, ko o mični madam Ingi odkrije izjemno sočne informacije? 

Gradovi so bili od nekdaj leglo zahrbtnosti in spletk, predvsem z namenom ubraniti vpliv grajske gospode. Nič drugače ni bilo v 16. stoletju med slavnimi kmečkimi upori na našem ozemlju. Kakšno vlogo je odigral grad Mokrice v usodi junaka Matije Gubca? Kakšne zlovešče skrivnosti grad še skriva in kaj vse bo odkril vaš tim?

Kaj je lepšega kot to, da za nagrado za dobro delo z vašim timom dan preživite v prelepi naravi primorja in na kolesih odkrivate presenetljive delčke stare železniške poti, ki je v prejšnjem stoletju peljala od Trsta do Poreča. Še namig: v slogi je moč!

Copyright © 2015 TBA d.o.o.