Nalaganje

Aktualno in zanimivo

Teambuilding akademija na mednarodnem srečanju Conventa 2015

| 22. januar 2015
teambuilding akademija conventa tba logo
Teambuilding Academy Conventa2015 ang
Pretekla dva dni je na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekalo druženje, spoznavanje in iskanje novih idej ter poslovnih priložnosti s področja poslovnih srečanj.

Conventa je postala vodilno tržišče za industrijo srečanj jugovzhodne Evrope. Poslovna borza omogoča osebne stike med vabljenimi kupci in široko paleto ponudnikov industrije srečanj v JV Evropi.
Letos se je tako Conventa ponašala s 15 novimi evropskimi državami, več kot 160 mednarodnimi kupci (od tega je bilo kar 90% novih) in z več kot 3.000 v naprej dogovorjenih sestankov.

Poleg kotička namenjenega klepetu, tako z že obstoječimi partnerji kot tudi novimi obrazi, je Teambuilding akademija tekom dogodka imela priložnost udeležence tudi bolje povezati. Na ta način je ekipa TBA imela možnost pokazati način svojega dela tudi v praksi. S kratkimi timskimi aktivnostmi, je Teambuilding akademija povezala celoten dogodek od začetka do konca.

Ob otvoritvi smo se napolnili z energijo - Boom time, se spoznali - Signature hunt in še bolje povezali (večerna popestritev Barometer, kjer smo lahko srečali sebi podobno-misleče). Ob koncu srečanja v Ljubljani smo se udeleženci združili v eno - In the Picture - Conventa 2015.


Copyright © 2015 TBA d.o.o.