Nalaganje

timski dogodki

ae757ccdfaef8ef5a79811335f48f3c72141a4299ddb3cefb2

Quickfire

Aktivno & Zabavno

Mentalni, ustvarjalni in fizični izzivi so v različnih ravneh težavnosti in v različnih oblikah - fotografiji, videoposnetku, samem odgovoru, večkratni izbiri, logičnim ugankama in še več! 
POTEK
Vsaka ekipa začne igro s tablico, škatlo opreme in majhno količino igralne valute. Njihov cilj je, da v danem časovnem obdobju izvedejo čim več izzivov, da premagajo ostale ekipe in seveda zmagajo. 
Ekipe izbirajo med cca. 100-timi izzivi, ki so na voljo in prejmejo nagrado za uspešno rešitev. Posamezniki nimajo časa za zadrževanje, razkrivajo svoje prednosti tako, da izberejo izzive, za katere menijo, da jih lahko izpolnijo. Posamezniki s podobnimi močmi sestavljajo skupine, ki skupaj opravljajo izzive. 

NAMEN
Quickfire je ekipna tekmovalna igra. Vsaka ekipa začne igro s tablico, škatlo opreme in majhno količino igralne valute. Njihov cilj je, da v danem časovnem obdobju izvedejo čim več izzivov, da premagajo ostale ekipe in seveda zmagajo. 
Nekateri izzivi zahtevajo udeležbo vseh v skupini, kar vzpodbudi potrebo po odločilnem vodenju, strategiji in učinkoviti komunikaciji. Posamezniki se naučijo ceniti lastne prednosti in raznolike sposobnosti drugih v svoji ekipi. 
Čas se izteka, hitrost akcije stalno narašča! Vrh doseže v zadnjih minutah programa, kar ustvari noro vzdušje zabave, smeha in panike. Akcija
Zabava
Timsko delo
Nova znanja

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več o programu?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam odgovorimo z naborom dodatnih informacij.

captcha


Copyright © 2015 TBA d.o.o.