Nalaganje

timski dogodki

tovarna igrač team building 82

Tovarna igrač

Inovativno & Kreativno

Odločite se za družbeno odgovorni timski dogodek, kjer boste hkrati krepili timski duh, se zabavali in ob koncu osrečili še male nadebudneže.

Tovarna igrač je zabavna, dinamična in kreativna timska izkušnja, v kateri vsak udeleženec zasije s svojimi kreativnimi idejami in tehničnimi spretnostmi.

V manjših ekipah se boste s sodelavci lotili sestavljanja igrač iz najrazličnejših materialov, s katerimi boste ob koncu obdarili izbrano dobrodelno mladinsko organizacijo, vrtec ali šolo. Mi priskrbimo material, izdelavo in kreiranje pa prepustimo vam. Skozi ustvarjanje in zabavo se ekipe preizkusijo v ključnih elementih timskega dela (načrtovanju, komuniciranju, delitvi vlog, kontroli kakovosti itd.). Katere so bile vaše najljubše igrače iz otroštva? Namizne igre, plišaste igrače, igrače za učenje ali zunanja igrala?

Team building dogodek Tovarna igrač vključuje elemente timskega in projektnega dela, načrtovanja, vodenja in strategije. Skozi različne dinamične timske vaje v vseh fazah programa si boste lahko prislužili različne materiale za izdelavo igrač in končno okrasitev. Ob koncu pa sledi še nagrada, veselje in iskrivnost novih lastnikov igrač.

Ta timski program je lahko odlična nadgradnja poslovnih dogodkov, saj je razvedrilen, člane ekip pa poveže v kreativnem razmišljanju in skupinskem delu. Izvaja se lahko kot izobraževalni program s samoevalvacijo timskega dela ali pa kot popolnoma zabaven program s ciljem povezovanja udeležencev in sproščenega druženja.

Ključne poslovne prednosti:

• Komunikacija med timi
• Kontrola kakovosti
• Kreativnost in inovativnost
• Elementi javnega nastopanja
• Elementi marketinga in prodaje

Odločite se za družbeno odgovorni timski dogodek, kjer boste hkrati krepili timski duh, se zabavali in ob koncu osrečili še male nadebudneže.


--> Morda vas zanima tudi timski dogodek Zračne ladnje gremo.


Akcija
Zabava
Timsko delo
Nova znanja

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več o programu?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam odgovorimo z naborom dodatnih informacij.

captcha

Sorodni programi


Copyright © 2015 TBA d.o.o.