Nalaganje

Timski dogodki

cover

Tovarna koles za nasmeh do ušes

Inovativno & Kreativno

Družbeno odgovoren timski dogodek, kjer boste sami izdelali kolesa, ki bodo obdarjenim otrokom zagotovo narisala nasmeh na obraz.
Cilj programa je spoznati stopnje proizvodnega procesa in z dobrim sodelovanjem ter s premišljeno koordinacijo izpeljati delovno akcijo sestavljanja otroških koles. Med družbeno odgovornim delom člani izboljšujejo komunikacijo tako znotraj kot med skupinami in se spopadajo z različnimi izzivi. Program spodbuja tudi vodstvene sposobnosti, kreativnost in zahteva časovno usklajeno delovanje članov tima. 

V prvem delu se udeleženci v manjših skupinah prebijajo skozi serijo timskih vaj, ki jih vodijo od strokovnega izpita do tovarniškega procesa izdelave otroškega kolesa. V drugem delu pa je čas za ustvarjanje. 

Na razpolago vam je paleta barv, orodja in pripomočki za dekoracijo kolesa, ki poskrbijo za navdih in enkratne rezultate. Na koncu ekipe kolo opremijo še s posebnim sporočilom otroku, ki ga želijo obdariti. Sledi še predstavitev in predaja sestavljenih koles eni izmed slovenskih dobrodelnih organizacij. Možna je tudi nadgradnja programa s samoevalvacijo timskega dela.

Ključne poslovne prednosti:
• Strateško načrtovanje
• Kontrola kakovosti
• Kreativnost in inovativnost

Edinstven team building program ekipeam omogoči, da s skupnim trudom in sodelovanjem pričarajo nepozaben dan tudi otrokom. 


--> Morda vas zanima tudi timski dogodek Tovarna igrač.Akcija
Zabava
Timsko delo
Nova znanja

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več o programu?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam odgovorimo z naborom dodatnih informacij.

captcha

Sorodni programi


Copyright © 2015 TBA d.o.o.