Nalaganje

timski dogodki

BTB OMW 15

Skrivnostni zaboj

Strategija & Simulacija

Dogodivščina, polna domiselnih izzivov in "možgančkanja" – skrita v kovinskem zaboju. Vaš cilj - premagati čas, izziv in sebe.
Ta timski program vsako konferenčno dvorano ali pisarno v trenutku spremeni v moderno "sobo pobega". Skrivnostni glas udeležence pozove k izzivu in aktivira se odštevalnik časa. Ekipe ga lahko ustavijo le s posebno kodo, ki se skriva v škatlah. Pomaga jim lahko le dobro sodelovanje, zbranost in logika, uspeh pa je nagrajen s sproščenim vzdušjem in simpatičnimi "aha" momenti. Odlična prednost tega mobilnega timskega programa je dejstvo, da se lahko izvaja na izbrani lokaciji v konferenčnih sobah ali drugih prireditvenih prostorih za ekipe do 100 ljudi. Hkrati je pomemben povezovalni člen tudi ekipa izvajalcev, ki vzdušje z namigi naredi v zabavno dogodivščino. Le kaj se skriva v škatli in kaj bo razkrila razvozlana šifra?

Ključne poslovne koristi:
  • strateško načrtovanje
  • komunikacija med timi
  • obvladovanje stresa
  • visoka stopnja energije in zabave
  • mreženje in spoznavanje
  • skupni cilj

Kaj o programu Skrivnostni zaboj meni eden izmed naših trenerjev?
"Ta program sem prvič preizkusil pred dobrim mesecem. Zanimivo, da prideš “in the box” je nujno razmišljati “outside the box”. Izhajam iz IT stroke in na prvi pogled izgleda, da je to precej tehnično obarvan program, a je v bistvu preplet izzivov, ki dejansko zahteva sodelovanje vseh strok in obeh možganskih polovic. Največjo dodano vrednost vidim v sodelovanju posameznikov. To ni kliše pač pa gre za praktičnost. Če namreč na nekem področju zmagaš sam, je vse, kar lahko narediš to, da se sam pohvališ. Če sodeluješ v skupini, imaš neko skupno točko, vezivo. S sodelavcem, s katerim se morda ne poznata še dovolj dobro, tako pridobiš lahkotno skupno točko, ki premaga marsikatero komunikacijsko oviro: “Ej, a se spomniš, ko smo imeli tisti teambuilding in sva ugotovila pravo kombinacijo …”  (Blaž, trener)

Vsebine povezane s programom:Akcija
Zabava
Timsko delo
Nova znanja

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več o programu?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam odgovorimo z naborom dodatnih informacij.

captcha


Copyright © 2015 TBA d.o.o.