Nalaganje

timski dogodki

beatswork 09

Ujemi ritem

Umetnost & Glasba

NOVO! Predstavljajte si eksplozijo enotnosti in skupnega namena, ki nastane, ko člani ekipe oblikujejo svoj lasten samba orkester. To je BeatsWork!
OPIS
BeatsWork omogoča navdihujočo povezanost v najbolj živahni in navdušujoči obliki teambuildinga. V sodelovanju s profesionalnimi tolkalci se bo vsaka ekipa hitro naučila osnov ritmov sambe, ki jo bodo zaigrali na različne samba inštrumente.

NAMEN
Udeleženci se bodo naučili veščine branja zvočnih in vizualnih signalov za 'prekinitve' (spremembe v melodiji ali tempu). Ko samozavest in obvladanje instrumenta rasteta, se posamezniki združijo v manjše ekipe, da se pripravijo na osupljiv in energetsko napoljnjen zaključni nastop epskih razsežnosti. Kurja polt zagotovljena!
BeatsWork je nalezljiv - ljudje si preprosto ne morejo pomagati, da se ne bi vključili. Videli boste, da se celo najbolj zadržani ljudje začnejo smejati in premikati svoje telo. Če sta občutek enotnosti in skupnih dosežkov pomembna za vaš naslednji dogodek, izberite BeatsWork. Neverjetna izkušnja!


Akcija
Zabava
Timsko delo
Nova znanja

Pošljite povpraševanje

Vas zanima več o programu?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam odgovorimo z naborom dodatnih informacij.

captcha


Copyright © 2015 TBA d.o.o.