Ustvarjamo prave time

hero prave time u s t v a r j a m o Naši programi

On-line timski programi

Kako v času distanc vzpodbuditi in omogočiti dobro sodelovanje med sodelavci, partnerji…? Kako voditi in ostati predani ter motivirani tudi v virtualnem okolju? Pri TBA smo za vas pripravili širok nabor modernih on-line team building programov.

Vsi on-line timski programi

Aktivni timski programi

Imamo poglobljeno znanje o timskem delu in leta izkušenj s področja skupinske dinamike. To dokazujemo z več kot 2000 uspešno izvedenimi timskimi programi. S kreativno domišljijo, širokim naborom programov in profesionalno ekipo vam lahko pripravimo še tako zahtevno timsko izkušnjo. Ne glede na velikost ali nivo vaše skupine.

Dogodki po meri

V naše programe vključujemo korporativna sporočila, vrednote ali strateške usmeritve naših naročnikov. Tako vam lahko pripravimo vsebinsko dodelan in organizacijsko brezhiben timski dogodek za majhne ali velike skupine. Pri tem poskrbimo za celotno izvedbo – od oblikovanja dogodka, do najmanjših tehničnih podrobnosti izvedbe.

Predstavimo se

Smo strokovnjaki s področja timskega dela in organizacije dogodkov. Ustvarjamo in izvajamo sodobne inovativne timske programe ter izobraževanja, ki so ciljno usmerjeni v izboljšanje delovanja timov in celotnih organizacij.

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.

 

Login5 Foundation

Visoka strokovnost, odnos "zmoremo", navdušenje, velika angažiranost in pozitivna energija so besede, ki opisujejo TBA.

Iza Sia Login

Soustanoviteljica

Helios

Za TBA smo se zanimali že prej in smo pred kratkim začeli sodelovati. Zaupali smo jim sodelovanje v teambuilding programu Neskončna zanka z idejami in načinu izvedbe. Lahko pohvalim odzivnost, kot tudi proaktivnost in pomoč. Priporočam vsem, ki se že zavedajo ali pa se šele začenjajo zavedati pomena dobrega nastopa, skupinskega sodelovanja, zaupanja, energije.

Alen Mujkič

System Administration Manager

Johnson & Johnson

Hvala vaši ekipi tudi z naše strani za popolno pripravo in organizacijo Slike brez meja. Udeleženci so v dogodku res uživali. Hvala lepa tudi za slike, ki smo jih že delili z udeleženci. Delo z vami je bilo res veselje in vsekakor vas bomo priporočili našim HR sodelavcem in stopili v stik z vami, ko bomo načrtovali drugo aktivnost teambuildinga.

Susan Bisco-Anderson

HR Legal & Administration

Lek

Zahvaljujoč TBA programu se je moja ekipa uspela še bolj povezati, ceniti drug drugega in razširiti zavedanje svoje vrednosti in svojih kvalitet kot celote, hkrati pa svojih prispevkov kot posameznikov …

Tomasz Wieczorek

Vodja PSCM

Harvey Norman

Program Beat the Box smo izbrali za 'ice-breaker' na naši vsakoletni konferenci. Odločitev je bila prava – izjemno aktiven začetek dneva, ki je zahteval ne samo logično razmišljanje vseh udeležencev omizja temveč tudi povezovanje med omizji. Odličen koncept, prijetna dinamika in veselje ob uspehu, ki ga lahko prinese le timsko delo in kjer ni prostora za individulaizem. Močno priporočam ta program za prebujanje zavesti vodij o pomenu timskega dela za skupen uspeh.

Alenka Majcen

HR Manager

Nasveti o ustvarjanju pravih timov

Novosti na področju aktivnosti, timskih del in izobraževanj

Go Team buildign

Kaj je dober team building?

Ali zares potrebujete timsko delo na daljavo?

Ali zares potrebujete timsko delo na daljavo?

Nevroznanost za učinkovito uvajanje sprememb

Nevroznanost za učinkovito uvajanje sprememb

V bazo znanja