Ustvarjamo prave time

hero prave time u s t v a r j a m o Naši programi

S timskim delom v boljši svet

Z novim letom smo na TBA zgradili tudi novo vizijo. Verjamemo, da nam bo ta nova usmeritev omogočila, da našim naročnikom zagotovimo še boljše storitve, hkrati pa pripomoremo tudi k izboljšanju našega okolja. Navdušeni smo nad možnostmi, ki so pred nami, in veselimo se, da bomo v naslednjih tednih in mesecih lahko z vami delili več podrobnosti.

Aktiven team building

Pri TBA ustvarjamo inovativne team building dogodke, ki posameznike spremenijo v odlične sodelavce in učinkovite člane tima. Edinstven pristop temelji na zabavnem učenju, ki podjetjem pomaga, da izkoristijo svoj polni potencial. S kreativno domišljijo, širokim naborom programov in profesionalno ekipo vam pripravimo nepozabno timsko izkušnjo.

Dogodki po meri

V naše team building programe vključujemo korporativna sporočila, vrednote in strateške usmeritve naših naročnikov. Tako vam lahko pripravimo vsebinsko dodelan in organizacijsko brezhiben team building za majhne ali velike skupine. Pri tem poskrbimo za celotno izvedbo – od oblikovanja dogodka, do najmanjših tehničnih podrobnosti izvedbe.

Predstavimo se

Smo strokovnjaki s področja timskega dela in organizacije team building dogodkov. Ustvarjamo in izvajamo sodobne inovativne team building programe ter izobraževanja, ki so ciljno usmerjeni v izboljšanje delovanja timov in celotnih organizacij.

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.

 

Login5 Foundation

Visoka strokovnost, odnos "zmoremo", navdušenje, velika angažiranost in pozitivna energija so besede, ki opisujejo TBA.

Iza Sia Login

Soustanoviteljica

Helios

Za TBA smo se zanimali že prej in smo pred kratkim začeli sodelovati. Zaupali smo jim sodelovanje v teambuilding programu Neskončna zanka z idejami in načinu izvedbe. Lahko pohvalim odzivnost, kot tudi proaktivnost in pomoč. Priporočam vsem, ki se že zavedajo ali pa se šele začenjajo zavedati pomena dobrega nastopa, skupinskega sodelovanja, zaupanja, energije.

Alen Mujkič

System Administration Manager

Johnson & Johnson

Hvala vaši ekipi tudi z naše strani za popolno pripravo in organizacijo Slike brez meja. Udeleženci so v dogodku res uživali. Hvala lepa tudi za slike, ki smo jih že delili z udeleženci. Delo z vami je bilo res veselje in vsekakor vas bomo priporočili našim HR sodelavcem in stopili v stik z vami, ko bomo načrtovali drugo aktivnost teambuildinga.

Susan Bisco-Anderson

HR Legal & Administration

Lek

Zahvaljujoč TBA programu se je moja ekipa uspela še bolj povezati, ceniti drug drugega in razširiti zavedanje svoje vrednosti in svojih kvalitet kot celote, hkrati pa svojih prispevkov kot posameznikov …

Tomasz Wieczorek

Vodja PSCM

Harvey Norman

Program Beat the Box smo izbrali za 'ice-breaker' na naši vsakoletni konferenci. Odločitev je bila prava – izjemno aktiven začetek dneva, ki je zahteval ne samo logično razmišljanje vseh udeležencev omizja temveč tudi povezovanje med omizji. Odličen koncept, prijetna dinamika in veselje ob uspehu, ki ga lahko prinese le timsko delo in kjer ni prostora za individulaizem. Močno priporočam ta program za prebujanje zavesti vodij o pomenu timskega dela za skupen uspeh.

Alenka Majcen

HR Manager

Nasveti o ustvarjanju pravih timov

Novosti na področju aktivnosti, timskih del in izobraževanj

Team building, na katerega vpliva umetna inteligenca

Kadrovska renesansa 21. stoletja: kako bo umetna inteligenca spremenila kadrovanje

Vodilni so spregovorili: team building je prihodnost posla

Raziskava vodilnih potrjuje: team building je prihodnost posla

Violine za glasbeni team building program

Glasbeni team buildingi: transformativna moč

V bazo znanja

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.