Zoom klic

Hibridni team building programi

5 min

Hibridni team buildingi omogočajo, da lahko tudi ljudje na različnih lokacijah izkoristijo prednosti »face-to-face« interakcij.

V organizacijah, kjer je možno delo na daljavo in delo v pisarni, se je razvila nova struktura ekip. Hibridne ekipe so tiste, ki jih sestavljajo zaposleni, katerih delovna mesta se nahajajo na različnih lokacijah (lahko tudi v več državah). Nekateri delajo od doma, drugi iz ene ali več pisarn. Za učinkovito sodelovanje je pomembno, da tudi pri takšnih ekipah skrbimo za gradnjo zaupanja in zabavo.

Hibridni team buildingi omogočajo, da lahko tudi ljudje na različnih lokacijah izkoristijo prednosti »face-to-face« interakcij. Zasnovani so tako, da znotraj aktivnosti vključijo in povežejo sodelavce na različnih lokacijah. Vsi udeleženci imajo dodeljeno vlogo in odgovornost, za uspeh ekipe pa je potrebno sodelovanje vseh. Aktivnosti posnemajo delo hibridnih ekip ter so odličen način za povezovanje, smeh in izboljšanje dinamike hibridnih ekip.
 

Zoom call team building project phoenix

1. Hibridni team building: Projekt Feniks

Skupine si prizadevajo najti in odkleniti kontrolne točke, ki jim omogočajo, da pridobijo 12 zlatih peres in razkrijejo lokacijo feniksovega gnezda. Udeleženci na lokaciji prevzamejo vlogo lovcev, ki jih po ulicah vodi GPS aplikacija. Udeleženci, ki se nahajajo v "bazi" (doma), pa  so nabiralci, ki rešujejo izzive na kontrolnih točkah. 

 

participants on location go team team building

2. Hibridni team building: Go Team

Z obiskom točke ekipa odklene izziv v obliki vprašanja, namiga ali slike. Za vsak pravilen odgovor prejmejo točke.
Timi tekmujejo istočasno in spremljajo napredek ostalih ekip preko spletne platforme, v živo pa so na varni razdalj, po mestnih ulicah ali skritih kotičkih Slovenije.

 

participants building a chain reaction

3. Hibridni team building: Verižna reakcija

Verižna reakcija je odličen program, ki poudari pomen sodelovanja oddaljenih timov.
Timi na različnih lokacijah sestavijo svoj segment zaporedja in jih kasneje povežejo z ostalimi ekipami v timsko verižno reakcijo. Ločene video posnetke po dogodku zmontiramo v orjaško verižno reakcijo.

 

 

app game heroes of troy

4. Hibridni team building: Heroji Troje

Heroji Troje je strateška igra, ki izpostavi pomen sodelovanja, jasne komunikacije in hitrega pralagajanja okoliščinam.
Udeleženci odpotujejo v čas Trojanske vojne ter pomagajo Parisu in Heleni na poti v Trojo. Na poti pa se srečajo s številnimi nevarnostmi in nepredvidljivimi dogodki. 

 

participant editing video

5. Hibridni team building: Timski video

Naloga vsake ekipe je, da posnamejo kratko filmsko uspešnico na izbrano temo. Najprej morajo sestaviti zgodbo, napisati scenarij in si razdeliti vloge. Ko posnamejo posamezne kadre, morajo posnetke še zmontirati v končni film, ki ga bodo predstavili ostalim timom.

 

 

Z veseljem vam pošljemo ponudbo in predstavimo več programov.

Želim ponudbo

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.

 

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.