Team building v Bohinju

Kam na team building?

5 min

Team building je za time in podjetja izredno pomemben, saj pomaga graditi zaupanje med člani tima. Ekipam omogoča, da se bolje spoznajo in ustvarijo skupne spomine.

Obstajajo številne vrste team building programov. Od glasbenih do VR in online programov. A ob toplih, sončnih dneh se je najlepše podati v naravo, zato smo na »kupček« zbrali nakaj izmed naših aktivnih timskih programov.

Kam na team building Slovenija

 

Team building v Bovcu

1.    Team buidling v Bovcu: Pustolovski rafting

Pustolovski rafting je več kot le rafting. Med potjo po prelepi Soči boste naleteli na številne prepreke in spoznali osnove prežvetja v naravi.  Da uspešno opravite timske izzive, boste potrebovali dobro komunikacijo in zaupanje. Od aktivnih športnikov do začetnikov – rafting z nami bo nepozabno doživetje za vsakega izmed vas.

 

Team building v Bohinju

2.    Team buidling v Bohinju: Krst pri Savici

Atraktiven timski program, katerega bistveni element je kombinacija orientacije po kopnem in vodi. Podajte se po poti Prešernovih pesnitev in rešite hudomušne timske naloge, da najdete pot do cilja. Katera skupina pa bo pri tem najhitrejša?

 

Team building na Krasu

3.    Team buidling na Krasu: Med vinogradi in hrami

Sprehodite se po prelepih Goriških brdih in spoznajte njihove skrivnosti. Seveda timski program ne bi bil pravi, če vas ne bi do rešitve vinske uganke pripeljala le dobra sinergija vseh članov sodelujočega tima. Le kot usklajen tim boste zmogli razvozlati veliko briško skrivnost, ki vas bo bogato nagradila.

 

Team building v Kozini

4.    Team buidling v Kozini: Potovanje v središče Zemlje

Svoj tim prelevite v prave jamske raziskovalce in se podajte globoko pod zemljo.  Vaša naloga bo prehoditi pot, polno namigov, timskih vaj različnih zahtevnostnih stopenj in preizkušenj. In to v pravi pravcati slovenski kraški jami, polni rovov, ozkih prehodov in drugih jamskih presenečenj. 

 

Team building v Portorožu

5.    Team buidling v Portorožu: Parenzana - pozabjena železnica

Parenzana je stara železniška proga, ki je peljala od Trsta do Poreča. Danes pa po njej poteka kolesarska pot. Podajte se na pustolovščino ter odkrijte košček slovenske zgodovine in lepote naše obale. Lahkotno kolesarjenje skozi predore, vinograde in pisana polja pa bodo dodatno popestrile zabavne timske naloge. 

 

Team building v Ljubljani

6.    Team buidling v Ljubljani: Go Team

Go Team aplikacija vam bo razkrila različne lokacije, na katerih se skrivajo naloge. Naloge so zelo raznolike, tako bo vsak udeleženec lahko prispeval svoj delček. Podajte se na pot po Ljubljani in rešite izzive.  Vsak pravilno rešen izziv ekipi prinese točke. Kdo bo najboljši?

 

Team building v Mokricah

7.    Team buidling v Mokricah: Odkritje mokriške legende

Naloga vašega tima je, da preko namigov in nalog odkrije resnico o legendah mokriškega gradu. Skozi tematske timske vaje in žive like se boste družno s svojimi sodelavci zabavali kot še nikoli. Pa si upate podati v temačne grajske prostore?

 

 

Več programov si lahko ogledate v katalogu - pdf!

Če želite ponudbo za zunanje aktivne timske programe, nam pišite na info@tba.si.
 

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.