Reference

logo

Visoka strokovnost, odnos "zmoremo", navdušenje, velika angažiranost in pozitivna energija so besede, ki opisujejo TBA.

Iza Sia Login

Login5 Foundation

logo

Za TBA smo se zanimali že prej in smo pred kratkim začeli sodelovati. Zaupali smo jim sodelovanje v teambuilding programu Neskončna zanka z idejami in načinu izvedbe. Lahko pohvalim odzivnost, kot tudi proaktivnost in pomoč. Priporočam vsem, ki se že zavedajo ali pa se šele začenjajo zavedati pomena dobrega nastopa, skupinskega sodelovanja, zaupanja, energije.

Alen Mujkič

Helios

Njihov izbran program
logo

Hvala vaši ekipi tudi z naše strani za popolno pripravo in organizacijo Slike brez meja. Udeleženci so v dogodku res uživali. Hvala lepa tudi za slike, ki smo jih že delili z udeleženci. Delo z vami je bilo res veselje in vsekakor vas bomo priporočili našim HR sodelavcem in stopili v stik z vami, ko bomo načrtovali drugo aktivnost teambuildinga.

Susan Bisco-Anderson

Johnson & Johnson

Njihov izbran program
logo

Zahvaljujoč TBA programu se je moja ekipa uspela še bolj povezati, ceniti drug drugega in razširiti zavedanje svoje vrednosti in svojih kvalitet kot celote, hkrati pa svojih prispevkov kot posameznikov …

Tomasz Wieczorek

Lek

logo

Program Beat the Box smo izbrali za 'ice-breaker' na naši vsakoletni konferenci. Odločitev je bila prava – izjemno aktiven začetek dneva, ki je zahteval ne samo logično razmišljanje vseh udeležencev omizja temveč tudi povezovanje med omizji. Odličen koncept, prijetna dinamika in veselje ob uspehu, ki ga lahko prinese le timsko delo in kjer ni prostora za individulaizem. Močno priporočam ta program za prebujanje zavesti vodij o pomenu timskega dela za skupen uspeh.

Alenka Majcen

Harvey Norman

Njihov izbran program
logo

Umetnost vojne je obsežen program, ki zelo dobro razvija strateško razmišljanje, sprejemanje sprememb, razumevanje, kako igrati za zmago, in prevzem vodstvenih vlog med izzivi. Ekipa je na podlagi starodavnih načel spoznala, da se borbena strategija v starih časih in današnja poslovna strategija zelo dobro ujemata. Ta znanja lahko uporabimo tudi danes, da organizacijo vodimo k uspehu. 

Rodrigo Fernandez

AstraZeneca

logo

Po številnih sestankih, v katerih je sodelovala naša ekipa, moramo priznati, da je program Harmonija strun v organizaciji TBA na nas pustil velik vtis. V tako kratkem času se je prepletalo toliko elementov, da tega enostavno nismo mogli pričakovati. Program je izjemno zabaven in pritegne pozornost vseh, brez izjeme. Omogoča vam, da najdete skrite talente ter razvija timske vezi in skupni cilj. Vsak posameznik se je, ne samo zabaval, ampak tudi naučil nekaj novega.

Senka Silov

Bayer

Njihov izbran program

Reference logos

 

Pomagamo timom, da skupaj delajo bolje