Harmonija strun

Popestrite vaš poslovni dogodek z edinstvenim timskim doživetjem, ki udeležence popelje v svet klasične glasbe, ki jo sami ustvarijo.

  • 10 - 100
  • 2 - 3 ure
  • Dvorana
banner image

Elegantno in unikatno

Na videz nemogoča naloga s predanim delom in zavzetostjo postane realnost. Udeleženci v nekaj urah skupaj zaigrajo kot orkester. Sprva se spoznajo s svojim instrumentom, violino ali violo, pri čemer jim pomagajo izkušeni trenerji. Ti skupino vodijo skozi premišljeno klasično kompozicijo. 

Uglašenost k enemu cilju

Z vsako ponovitvijo in pravim zvenom izpod njihovih prstov udeležencem raste samozavest in kmalu skupaj uigrano izvedejo celotno skladbo. Namen te glasbene dogodivščine je doseči zavedanje, da poslovna simfonija določenega tima zazveni najboljše takrat, ko so vsi člani uglašeni in usmerjeni v skupen cilj.

S programom razvijate

  • Komunikacijske veščine
  • Mreženje in spoznavanje
  • Obvladovanje in spreminjanje procesov

Bayer

Po številnih sestankih, v katerih je sodelovala naša ekipa, moramo priznati, da je program Harmonija strun v organizaciji TBA na nas pustil velik vtis. V tako kratkem času se je prepletalo toliko elementov, da tega enostavno nismo mogli pričakovati. Program je izjemno zabaven in pritegne pozornost vseh, brez izjeme. Omogoča vam, da najdete skrite talente ter razvija timske vezi in skupni cilj. Vsak posameznik se je, ne samo zabaval, ampak tudi naučil nekaj novega.

Senka Silov

CRM in Marketing

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Orkester

Teambuilding participants hanging up a Powerhouse rock banner

Powerhouse Rock

Boom time

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih