Harmonija strun

Popestrite vaš poslovni dogodek z edinstvenim timskim doživetjem, ki udeležence popelje v svet klasične glasbe.

  • 10 - 100
  • 2 - 3 ure
  • V dvorani ali na prostem
Glasbeni team building

Uglasite svojo ekipo

Vsak udeleženec prejme instrument - violino, violo ... - in pod vodstvom profesionalnega glasbenika spozna osnove igranja. Ločeni v manjše skupine se naučijo igrati svoj del skladbe. Z vsako ponovitvijo in pravilno odigrano noto njihova samozavest raste.

Edinstvena izkušnja

Ko so pripravljeni, se združijo z ostalimi ekipami in skupaj zaigrajo kot pravi orkester. Zaključni nastop je res nepozabno doživetje, ki navdihne udeležence in pokaže polni potencial tima, ko so vsi usmerjeni v skupni cilj.

S tem team building programom resnično dokažete, da lahko na videz nemogoča naloga s predanim delom in zavzetostjo postane realnost.

S programom razvijate

  • Soočanje z novostmi
  • Obvladovanje in spreminjanje procesov
  • Mreženje in spoznavanje

Bayer

Po številnih sestankih, v katerih je sodelovala naša ekipa, moramo priznati, da je program Harmonija strun v organizaciji TBA na nas pustil velik vtis. V tako kratkem času se je prepletalo toliko elementov, da tega enostavno nismo mogli pričakovati. Program je izjemno zabaven in pritegne pozornost vseh, brez izjeme. Omogoča vam, da najdete skrite talente ter razvija timske vezi in skupni cilj. Vsak posameznik se je, ne samo zabaval, ampak tudi naučil nekaj novega.

Senka Silov

CRM in Marketing

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Teambuilding participants hanging up a Powerhouse rock banner

Powerhouse Rock

Timske karaoke (za pevce in nepevce)

Bobni

Ujemi ritem

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.