Timske karaoke (za pevce in nepevce)

Z vašo ekipo boste ustvarili bombastično pevsko žurko. Ne gre pa le za zabavo - morali si boste razdeliti vloge in se pomeriti z nasprotno ekipo. Tudi za nepevce!

  • 10 - 40
  • 2 h
  • Notranji

Pevski žur - tudi za tiste, ki ne pojejo radi

Vsi radi pojemo, nekateri pa imamo raje, da se nas pri tem ne sliši. Brez skrbi; z našimi timskimi karaokami bodo vsi - tudi tisti z manj posluha ali bolj plašnim karakterjem - lahko izživeli svoje zvezdniške sanje. Vašega truda ne bodo ocenjevali vaši sodeavci, niti ne bodo slišali, če se bo kak ton izmuznil. Napredna računalniška tehnologija bo namreč premeteno zakrila zgrešene tone. Temu navkljub se bo treba potruditi, saj bo kvaliteto petja ocenila umetna inteligenca, zmagala pa bo ekipa, ki bo uspela pokazati največ.

Namen

Program zagotavlja sproščeno vzdušje, saj s pomočjo tehnološke magije praktično izniči tremo. Zabavno vzdušje sproži močne procese povezanosti, zdrava tekmovalnost pa poskrbi tudi za nekaj napetosti. 

S programom razvijate

  • elemente javnega nastopanja in premagovanja treme,
  • sposobnosti mreženja in izpostavljanja, 
  • visoko stopnjo energije in zabave.

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Teambuilding participants hanging up a Powerhouse rock banner

Powerhouse Rock

Bobni

Ujemi ritem

Glasbeni team building

Harmonija strun

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.