S timskim delom v boljši svet

V začetku leta 2023 je luč ugledala nova vizija TBA, za katero verjamemo, da nam bo pomagala bolje služiti našim naročnikom in doseči naše dolgoročne cilje.

  • V središču vsega ostajate vi, saj je naš namen gradnja timskega dela v delovnih organizacijah. Pri tem želimo zgraditi osebni odnos, ki temelji na zaupanju in spoštovanju, ter vas podpreti na vseh nivojih – preko aktivnih programov, izobraževalnih delavnic in svetovanj ter tudi večjih dogodkov po meri.
  • Ena izmed naših ključnih usmeritev ostaja družbena in okoljska odgovornost. Zato smo iz portfelja umaknili programe, ki so prekomerno obremenjevali okolje. Obenem pa začenjamo projekt TBA gozd, kjer bomo po vsakem izvedenem programu v imenu naročnika posadili avtohtono drevo. Naš cilj je do konca leta 2026 zasaditi 1000 novih dreves.
  • Gradimo verigo vrtcev in organizacij, ki pomagajo otrokom iz socialno šibkejših družin, s katerimi sodelujemo pri prenovi njihovih igrišč in donaciji materialov. Z izvedbo družbeno odgovornih programov ste del te zgodbe lahko tudi vi in nam pomagate risati nasmehe na obraze malčkov.

Verjamemo, da nam bo ta nova usmeritev omogočila, da našim naročnikom zagotovimo še boljše storitve, hkrati pa pripomoremo tudi k izboljšanju našega okolja.

Celotno vizijo 2026 si lahko ogledate tukaj - pdf!