People celebrating after finishing team building program Beat the box

Spet v živo!

5 min

5 najboljših team building programov za povezovanje

Vsi že komaj čakamo, da organiziramo srečanja v živo s 30, 50 ali morda 100 sodelavci v enem prostoru. Obstaja velika verjetnost, da nekaterih svojih kolegov niste videli že 2 leti. Nekaterih pa morda sploh še niste srečali v živo.

Jasno je, da bo novo srečanje v živo nekaj posebnega. Dogodek, na katerem želite navdušiti, motivirati in presenetiti svoje sodelavce. Kaj je torej najboljša stvar, ki jo lahko naredite, da se ponovno povežete? Pomembne so tri sestavine.

Najprej zabava. Zabava je osnova za sproščeno in varno okolje. Sproščeni zaposleni lažje in bolj pokažejo, kaj je pomembno za ponovno vzpostavitev ali krepitev skupne vezi. Zabavna dejavnost je torej številka ena.

Druga je povezava. Energija med ljudmi obstaja, ko se počutijo videne, slišane in cenjene; ko lahko dajejo in prejemajo brez skrbi; in iz odnosov črpajo moč. Teambuilding je le tista majhna spodbuda, ki lahko pomaga pri (ponovni) vzpostavitvi prave povezanosti.

Tretji element, ki bi ga priporočal, je sodelovanje. Lahko izberete aktivnost, pri kateri timi tekmujejo drug proti drugemu, vendar to morda ne bo poslalo pravega sporočila. Aktivnost, pri kateri morajo za dosego skupnega cilje sodelovati vse ekipe, na koncu da večje zadovoljstvo. Saj pokaže, da so vsi pomembni in da lahko »zmagaš« le kot ekipa.

 

Team building program Skrivnostni zaboj - udeleženec odpira zadnji kovčel

Skrivnosnti zaboj

Aktiviral se je odštevalnik časa. Ustavite ga lahko le s posebno kodo, ki jo najdete v skrivnostnem zaboju. Da odkrijete kodo, boste morali s timskim delom in "možgančkanjem" rešiti številne izzive.

Program spodbuja sodelovanje in razbija silose. Hkrati pa je tudi izjemno zabaven, saj vsako konferenčno dvorano v trenutku spremeni v moderno sobo pobega.

teambuidling program verižna reakcija - proženje reakcije

Verižna reakcija

Naloga vsake ekipe je, da zgradi svoj košček verižne reakcije - domino efekta. Za gradnjo imate na voljo različne materiale. Potrebovali pa boste tudi ogromno kreativnosti in inovativnosti. Na koncu morate ekipe med seboj povezati segmente, da skupaj tvorite orjaško verižno reakcijo.

Sporočilo programa je preprosto - čisto vsak košček šteje in sodelovanje je resnično zabavna stvar.

Udeleženci pregledujejo navodila za timski program Fabianijev simbol

Fabianijev simbol

Podajte se na pot po prečudovitem Štanjelu in skozi zanimive timske izzive odkrijte Fabianijev simbol. Program je namenjen vsem, ki si želijo vzeti en dan, da se sprostijo, ponovno povežejo s sodelavci in naužijejo svežega zraka.

Teambuildign program Safari

Safari

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste na cesti srečali leva ali zebro? To se vam lahko pripeti v našem novem timskem programu Safari. S pomočjo obogatene resničnosti boste v urbani džungli poskušali ujeti živali, ki so pobegnile iz zavetišča in jih varno pripeljati nazaj.

Vsak član ekipe ima svojo vlogo. Od znanstvenikov do oskrbnikov in organizatorjev. Za uspeh ekipe, bo poterbna dobra komunikacija in usklajeno delo vseh.

Timski program Harmonija strun - glasbenik uči udeležence igrati violino

Harmonija strun

Na videz nemogoča naloga, s predanim delom in zavzetostjo, postane realnost. V le nekaj urah, se boste s pomočjo profesionalnih glasbenikov naučili igranja novega inštrumenta in skupaj zaigrali kot pravi orkester.

Namen te glasbene dogodivščine je doseči zavedanje, da poslovna simfonija določenega tima zazveni najboljše, ko so vsi člani uglašeni in usmerjeni v skupen cilj. Timska izkušnja je kompleksna, kljub temu pa preprosta, elegantna in predvsem edinstvena.

Avtor: Alex ten Klei, https://windshift.nl

Nasveti o ustvarjanju pravih timov

Novosti na področju aktivnosti, timskih del in izobraževanj

Zadovoljni ljudje se veselijo team buildinga

Katere tri elemente mora vsebovati team building?

Vodilni so spregovorili: team building je prihodnost posla

Raziskava vodilnih potrjuje: team building je prihodnost posla

Violine za glasbeni team building program

Glasbeni team buildingi: transformativna moč

V bazo znanja

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.

 

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.