O nas

TBA ekipa

Smo korak pred ostalimi

V: Smo najboljši v tem, kar počnemo

Verjamemo in že 15 let dokazujemo, da je skrb za dobro delovanje timov eden izmed ključnih gradnikov uspeha organizacije. Za svoje delo smo prejeli več nagrad za organizacijo dogodkov, oblikovanje trendov in svetovanje na področju timskega dela.

Smo inovativni

V: Presegamo meje.

Pogosto se podajamo v neznane vode in iščemo sveže ideje. Tudi najzahtevnejših projektov se lotimo z vnemo in vanje vložimo (včasih tudi več kot) 100% sebe. Vendar je končni rezultat – zadovoljen naročnik – največja nagrada za vloženi trud.

Smo pozorni na detajle

V: Detajli naredijo celotno sliko popolno.

Svojih zadolžitev se vedno lotimo z zavzetostjo in radi nadgrajujemo naše programe. Posebno pozornost posvečamo detajlom, saj verjamemo, da ravno ti naredijo celotno sliko popolno.

Smo zeleni

V: Zelena iskrivost vedno in povsod.

Smo strastni do dela in doseganja ciljev. Tudi največjih izzivov se lotevamo s strastjo in entuziazmom. Pri svojem delu skrbimo tudi za naš planet. Za vsak izveden program posadimo drevo in v svojem portfelju nimamo programov, ki bi prekomerno obremenjevali okolje.

Smo tim

V: Sinergija je naša energija.

Različni pa vseeno tako zelo sinergični. Nasprotja, ki se dopolnjujejo. Ker prihajamo iz različnih področij, imamo široko paleto znanj in izkušenj. Z odprto komunikacijo in norimi idejami ustvarjamo unikatne in inovativne team building programe, ciljno usmerjene v izboljšanje timov.

Zaposlimo vodjo programov

Sodelovanje s Teambuilding akademijo ni samo delo.

V kolikor želiš na svoji poslovni poti dati vse od sebe, se nenehno učiti, rasti, preizkušati nove poti, te vabimo, da se nam pridružiš. Za več informacij o delovnem mestu nam piši na spela@tba.si.

Znanje za sodelovanje

Te zanima dinamično delo z ljudmi, nova doživetja in osebna rast? Vabimo te na brezplačen seminar za bodoče TBA trenerje. Ko opraviš obveznosti seminarja, pridobiš TTT certifikat in priložnost dela v naši ekipi, ki organizira inovativne timske dogodke po Sloveniji in v tujini.

Pošlji nam življenjepis in motivacijsko pismo na ttt@tba.si do 20. 3. 2023.

Dani Polajnar

V središču življenja Danija Polajnarja so ljudje. Povezuje jih z organizacijami in organizacije med seboj. Povezuje njihovo bistvo in skozi to daje organizaciji dogodkov nov pomen. Je strokovnjak za organizacijo dogodkov, timsko delo, vodenje in korporativno kulturo.

To smo mi

Močna ekipa certificiranih izobraževalnih trenerjev s področja timskega dela in še večja podporna skupina omogočata visoko kakovostno izvedbo zelo raznolikih timskih delavnic in programov.

Vaš Catalyst Global partner v Sloveniji

TBA je ekskluzivni partner svetovno znane teambuilding mreže Catalyst Global in s tem ekskluzivni ponudnik inovativnih Catalystovih programov v Sloveniji.

Educational coaches

Smo izobraževalni trenerji

Skupaj z zanesljivimi strateškimi partnerji izvajamo kvalitetne timske programe.

 • Dani Polajnar

  Direktor

  Tisti, ki ima vedno "prav"

 • Špela Polajnar

  Direktorica skupnih služb

  Nadzornik zdrave prehrane

 • dr. Luka Jan

  Programski direktor

  Zaupajte mu. On je doktor!

 • Eva Smrekar

  Marketing in skupne službe

  Tista, ki je najboljša v vsem (in ureja web)

 • Blaž Rošer

  Izobraževalni trener

  Kofeinski odvisnik, alergičen na jutra

 • Gašper Kirbiš

  Izobraževalni trener

  Nova energija v pisarni

 • Ula Ovčar

  Skrbnica ključnih kupcev

  Nova energija v pisarni

 • Jan Hrušovar

  Izobraževalni trener

  Nova energija v pisarni

Zemljevi TBA

Prisotni smo v trinajstih državah

Naše storitve lahko predstavite svojim tujim poslovnim partnerjem ali podružnicam v regiji.

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.

 

Login5 Foundation

Visoka strokovnost, odnos "zmoremo", navdušenje, velika angažiranost in pozitivna energija so besede, ki opisujejo TBA.

Iza Sia Login

Soustanoviteljica

Helios

Za TBA smo se zanimali že prej in smo pred kratkim začeli sodelovati. Zaupali smo jim sodelovanje v teambuilding programu Neskončna zanka z idejami in načinu izvedbe. Lahko pohvalim odzivnost, kot tudi proaktivnost in pomoč. Priporočam vsem, ki se že zavedajo ali pa se šele začenjajo zavedati pomena dobrega nastopa, skupinskega sodelovanja, zaupanja, energije.

Alen Mujkič

System Administration Manager

Johnson & Johnson

Hvala vaši ekipi tudi z naše strani za popolno pripravo in organizacijo Slike brez meja. Udeleženci so v dogodku res uživali. Hvala lepa tudi za slike, ki smo jih že delili z udeleženci. Delo z vami je bilo res veselje in vsekakor vas bomo priporočili našim HR sodelavcem in stopili v stik z vami, ko bomo načrtovali drugo aktivnost teambuildinga.

Susan Bisco-Anderson

HR Legal & Administration

Lek

Zahvaljujoč TBA programu se je moja ekipa uspela še bolj povezati, ceniti drug drugega in razširiti zavedanje svoje vrednosti in svojih kvalitet kot celote, hkrati pa svojih prispevkov kot posameznikov …

Tomasz Wieczorek

Vodja PSCM

Harvey Norman

Program Beat the Box smo izbrali za 'ice-breaker' na naši vsakoletni konferenci. Odločitev je bila prava – izjemno aktiven začetek dneva, ki je zahteval ne samo logično razmišljanje vseh udeležencev omizja temveč tudi povezovanje med omizji. Odličen koncept, prijetna dinamika in veselje ob uspehu, ki ga lahko prinese le timsko delo in kjer ni prostora za individulaizem. Močno priporočam ta program za prebujanje zavesti vodij o pomenu timskega dela za skupen uspeh.

Alenka Majcen

HR Manager