O nas

TBA ekipa

Smo korak pred ostalimi

Verjamemo in že 13 let dokazujemo, da je skrb za dobro delovanje timov eden izmed ključnih gradnikov uspeha organizacije. Za svoje delo smo prejeli več nagrad za organizacijo dogodkov, oblikovanje trendov in svetovanje na področju timskega dela.

Smo tim

Ker prihajamo iz različnih izobrazbenih področij, imamo široko paleto znanj in izkušenj. To nam pomaga pri ustvarjanju unikatnih in inovativnih team building programov, ciljno usmerjenih v izboljšanje delovnih timov.

Smo inovativni

Pogosto se podajamo v neznane vode in iščemo sveže ideje. Tudi najzahtevnejših projektov se lotimo z vnemo in vanje vložimo (včasih tudi več kot) 100% sebe, vendar je končni rezultat – zadovoljen naročnik – največja nagrada za vloženi trud.

Zaposlimo vodjo programov

Sodelovanje s Teambuilding akademijo ni samo delo.

Pogosto se podajamo v neznane vode, iščemo sveže ideje in učinkovite rešitve. Včasih je v ta namen potrebno dati več kot 100% sebe, vendar je končni rezultat – zadovoljen naročnik največja nagrada za vloženi trud.

V kolikor želiš na svoji poslovni poti dati vse od sebe, se nenehno učiti, rasti, preizkušati nove poti te vabimo, da se nam pridružiš. Za več informacij o delovnem mestu nam piši na spela@tba.si.

Znanje za sodelovanje

Vse, ki vas zanima dinamično delo z ljudmi, vabimo na brezplačni seminar za trenerje.

Vsako leto naredimo korak čez meje vsakdanjih obveznosti in ponudimo priložnost tistim, ki si želijo naučiti osnov trenerskih veščin, spoznati TBA, si pridobiti nove prijatelje in tudi priložnost dela v naši ekipi.

Če želiš postati del alumnija TTT, nam piši na mail info@tba.si

Dani Polajnar

V središču življenja Danija Polajnarja so ljudje. Povezuje jih z organizacijami in organizacije med seboj. Povezuje njihovo bistvo in skozi to daje organizaciji dogodkov nov pomen. Je strokovnjak za organizacijo dogodkov, timsko delo, vodenje in korporativno kulturo.

To smo mi

Močna ekipa certificiranih izobraževalnih trenerjev s področja timskega dela in še večja podporna skupina omogočata visoko kakovostno izvedbo zelo raznolikih timskih delavnic in programov.

 

Vaš Catalyst Global partner v Sloveniji

TBA je ekskluzivni partner svetovno znane teambuilding mreže Catalyst Global in s tem ekskluzivni ponudnik inovativnih Catalystovih programov v Sloveniji.

Educational coaches

Smo izobraževalni trenerji

Skupaj z zanesljivimi strateškimi partnerji izvajamo kvalitetne timske programe.

 • Dani Polajnar

  Direktor

  Tisti, ki ima vedno "prav"

 • Špela Tomšič

  Direktorica skupnih služb

  Nadzornik zdrave prehrane

 • dr. Luka Jan

  Programski direktor

  Zaupajte mu. On je doktor!

 • Eva Smrekar

  Strokovna sodelavka v skupnih službah

  Tista, ki je najboljša v vsem (in ureja web)

 • Blaž Rošer

  Izobraževalni trener

  Kofeinski odvisnik, alergičen na jutra

Zemljevi TBA

Prisotni smo v trinajstih državah

Naše storitve lahko predstavite svojim tujim poslovnim partnerjem ali podružnicam v regiji.

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.

 

Login5 Foundation

Visoka strokovnost, odnos "zmoremo", navdušenje, velika angažiranost in pozitivna energija so besede, ki opisujejo TBA.

Iza Sia Login

Soustanoviteljica

Helios

Za TBA smo se zanimali že prej in smo pred kratkim začeli sodelovati. Zaupali smo jim sodelovanje v teambuilding programu Neskončna zanka z idejami in načinu izvedbe. Lahko pohvalim odzivnost, kot tudi proaktivnost in pomoč. Priporočam vsem, ki se že zavedajo ali pa se šele začenjajo zavedati pomena dobrega nastopa, skupinskega sodelovanja, zaupanja, energije.

Alen Mujkič

System Administration Manager

Johnson & Johnson

Hvala vaši ekipi tudi z naše strani za popolno pripravo in organizacijo Slike brez meja. Udeleženci so v dogodku res uživali. Hvala lepa tudi za slike, ki smo jih že delili z udeleženci. Delo z vami je bilo res veselje in vsekakor vas bomo priporočili našim HR sodelavcem in stopili v stik z vami, ko bomo načrtovali drugo aktivnost teambuildinga.

Susan Bisco-Anderson

HR Legal & Administration

Lek

Zahvaljujoč TBA programu se je moja ekipa uspela še bolj povezati, ceniti drug drugega in razširiti zavedanje svoje vrednosti in svojih kvalitet kot celote, hkrati pa svojih prispevkov kot posameznikov …

Tomasz Wieczorek

Vodja PSCM

Harvey Norman

Program Beat the Box smo izbrali za 'ice-breaker' na naši vsakoletni konferenci. Odločitev je bila prava – izjemno aktiven začetek dneva, ki je zahteval ne samo logično razmišljanje vseh udeležencev omizja temveč tudi povezovanje med omizji. Odličen koncept, prijetna dinamika in veselje ob uspehu, ki ga lahko prinese le timsko delo in kjer ni prostora za individulaizem. Močno priporočam ta program za prebujanje zavesti vodij o pomenu timskega dela za skupen uspeh.

Alenka Majcen

HR Manager

Nasveti o ustvarjanju pravih timov

Novosti na področju aktivnosti, timskih del in izobraževanj

Hand drawing heart rate line

Uglašena ekipa kot eno utripa

Man shaking hands with hand coming out of a computer screen

Dvig tehnološke pismenosti

People fitting gears around a rocket representing teamwork

Sprememba nadzora v zaupanje

V bazo znanja