O nas

TBA ekipa

Smo korak pred ostalimi

V: Smo najboljši v tem, kar počnemo

Verjamemo in že 15 let dokazujemo, da je skrb za dobro delovanje timov eden izmed ključnih gradnikov uspeha organizacije. Za svoje delo smo prejeli več nagrad za organizacijo dogodkov, oblikovanje trendov in svetovanje na področju timskega dela.

Smo inovativni

V: Presegamo meje.

Pogosto se podajamo v neznane vode in iščemo sveže ideje. Tudi najzahtevnejših projektov se lotimo z vnemo in vanje vložimo (včasih tudi več kot) 100% sebe. Vendar je končni rezultat – zadovoljen naročnik – največja nagrada za vloženi trud.

Smo pozorni na detajle

V: Detajli naredijo celotno sliko popolno.

Svojih zadolžitev se vedno lotimo z zavzetostjo in radi nadgrajujemo naše programe. Posebno pozornost posvečamo detajlom, saj verjamemo, da ravno ti naredijo celotno sliko popolno.

Smo zeleni

V: Zelena iskrivost vedno in povsod.

Smo strastni do dela in doseganja ciljev. Tudi največjih izzivov se lotevamo s strastjo in entuziazmom. Pri svojem delu skrbimo tudi za naš planet. Za vsak izveden program posadimo drevo in v svojem portfelju nimamo programov, ki bi prekomerno obremenjevali okolje.

Smo tim

V: Sinergija je naša energija.

Različni pa vseeno tako zelo sinergični. Nasprotja, ki se dopolnjujejo. Ker prihajamo iz različnih področij, imamo široko paleto znanj in izkušenj. Z odprto komunikacijo in norimi idejami ustvarjamo unikatne in inovativne team building programe, ciljno usmerjene v izboljšanje timov.

Želite sodelovati z nami?

Vedno smo odprti za nova sodelovanja predvsem na področju vodenja, moderiranja, organizacije dogodkov.

V kolikor želiš na svoji poslovni poti dati vse od sebe, se nenehno učiti, rasti, preizkušati nove poti, in biti del inovativne ekipe, te vabimo, da preveriš trenutna prosta mesta. Pošlji nam svojo predstavitev/vprašanje na mail spela@tba.si.

Znanje za sodelovanje

Te zanima dinamično delo z ljudmi, nova doživetja in osebna rast? Vabimo te na brezplačen seminar za bodoče TBA trenerje. Ko opraviš obveznosti seminarja, pridobiš TTT certifikat in priložnost dela v naši ekipi, ki organizira inovativne timske dogodke po Sloveniji in v tujini.

Pošlji nam življenjepis in motivacijsko pismo na ttt@tba.si.

Dani Polajnar

Dani Polajnar je ustanovitelj in direktor Teambuilding akademije. Z ekipo je izvedel preko 2600 timskih programov in delavnic po celi Evropi. Njegove kvalifikacije vključujejo certifikat ATD, diplomo iz Londonske šole za odnose z javnostmi in zaključeno NLP izobraževanje. Poleg usmerjanja naše agencije pa deluje tudi kot coach, svetovalec za razvoj vodstvenih timov in kot predavatelj na mednarodnih poslovnih konferencah. Je tudi avtor poslovne uspešnice "7 Unicorn Drive," ki raziskuje zgodbo o uspehu podjetja Outfit7. Več informacij je dostopnih na njegovi spletni strani www.danipolajnar.si.    

Luka Jan

Luka Jan je doktor biologije in biotehnologije, ki je svojo življenjsko strast odkril v izvajanju inovativnih timskih dogodkov. Kot programski direktor in vodja trenerske ekipe je zaslužen za razvoj in vodenje naših inovativnih timskih programov. Svojo strokovnost je Luka dodatno izbrusil z diplomami iz pedagogike in javnega nastopanja, dokaz za njegovo spretnost v snovanju novih timskih programov pa je z njegove strani razvita timska aktivnost Heroes of Troy, ki se izvaja po celem svetu.  

Blaž Rošer

Blaž je izkušen voditelj dogodkov, ki z globokim poznavanjem sistemov v ozadju naših team building programov skrbi za to, da vse teče, kot je treba. Njegove bogate izkušnje o najrazličnejših poslovnih dogodkih ga postavljajo v sam vrh slovenskih timskih trenerjev. To potrjujejo desetine najuspešnejših slovenskih podjetij, ki so pod njegovim vodstvom povezale svojo ekipo in ustvarile nepozabne spomine.  

To smo mi

Močna ekipa certificiranih izobraževalnih trenerjev s področja timskega dela in še večja podporna skupina omogočata visoko kakovostno izvedbo zelo raznolikih timskih delavnic in programov.

Vaš Catalyst Global partner v Sloveniji

TBA je ekskluzivni partner svetovno znane teambuilding mreže Catalyst Global in s tem ekskluzivni ponudnik inovativnih Catalystovih programov v Sloveniji.

Educational coaches

Smo izobraževalni trenerji

Skupaj z zanesljivimi strateškimi partnerji izvajamo kvalitetne timske programe.

 • Dani Polajnar

  Direktor

  Tisti, ki ima vedno "prav"

 • Špela Polajnar

  Direktorica skupnih služb

  Nadzornik zdrave prehrane

 • dr. Luka Jan

  Programski direktor

  Zaupajte mu. On je doktor!

 • Blaž Rošer

  Izobraževalni trener

  Kofeinski odvisnik, alergičen na jutra

 • Kaja Polajnar

  Mojstrica administracije

  Skrbi, da vse številke štimajo

 • Oskar Mastnak-Sokolov

  Pomočnik direktorja

  Sveže vsebine - njegova spretnost

 • Natalija Pugelj

  Skrbnica ključnih strank

  Vedno dobre volje

Zemljevi TBA

Prisotni smo v trinajstih državah

Naše storitve lahko predstavite svojim tujim poslovnim partnerjem ali podružnicam v regiji.

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.

 

Video testimonial: beat the box

Testimonial

Video testimonial: verižna reakcija

Video testimonial: Animirani film

Video testimonial

Video testimonial

Testimonial

Login5 Foundation

Visoka strokovnost, odnos "zmoremo", navdušenje, velika angažiranost in pozitivna energija so besede, ki opisujejo TBA.

Iza Sia Login

Soustanoviteljica

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.