Evalvacije po programih

Vsak aktivni timski program lahko nadgradimo z vodeno evalvacijo timskega dela.

  • Manjše ali večje skupine
  • 1 - 2 uri
  • Vezano na timski program

Nadgradnja vašega programa

Po dogovoru lahko po vsakem izvedenem aktivnem timskem programu izvedemo poglobljeno evalvacijo s ciljem, da povežemo ravnokar doživeto izkušnjo z vsakodnevno delovno prakso. Znotraj programa lahko opazimo vzorce, ki se ponavljajo tudi v delu s timom, a v delovnem vsakdanu niso vidne. S tem lahko natančno določimo področja, ki jih tim lahko izboljšata. Na ta način lahko osmislimo še tako zabaven timski program in mu dodamo izobraževalno vrednost.

Akcijski načrt

Po želji lahko program in evalvacijo nadgradimo še s postavitvijo akcijskega načrta sprememb v timu. Na osnovi določenih področij izboljšav lahko s trenerjem ali moderatorjem naredite točen načrt sprememb, ki vsebuje tudi časovnico in odgovorne osebe, ki skrbijo za njihovo uresničevanje. Dodatek k osnovnemu programu lahko vsebuje tudi postavitev načrta nadaljnjega izobraževanja namenjenega razvoju tima v prihodnje.

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Young IT professionals welcoming new employees

Uspešen vzlet: prvi koraki za novozaposlene

Oseba rešuje vprašalnik raziskave zavzetosti na delovnem mestu

Raziskava zavzetosti

Hekatlon uspešnih

Hekatlon

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.