Govori na konferencah

V 12 letih in skozi več kot 2000 izvedenih timskih programov in delavnic smo dokazali, da smo strokovnjaki za timsko delo, vodenje in korporativno kulturo. Svoje znanje pa z veseljem delimo z vami.

  • Večje skupine
  • 2 - 8 pedagoških ur
  • Konferenčna dvorana
banner image

Flashlight leadership

Za učinkovitost organizacije je pomembno, da vsak posameznik, tim in oddelek prevzemajo odgovornost za opravljanje svojih nalog. Da pa lahko nekdo prevzame odgovornost, mora razumeti osnove delovanja in smisla organizacije ter kam njegovo delo oz. delovna naloga »paše« v celotnem delovnem procesu – kam v širšo sliko paše njegov košček sestavljanke

Inteligenca timov

Biti visoko inteligenten kot posameznik pomeni, da si nadpovprečno sposoben reševati različne tipe nalog v različnih okoljih. Nedavne raziskave kažejo, da enako velja tudi za delovne time. Bolj kot je tim inteligenten, bolj je uspešen pri reševanju raznovrstnih izzivov. To pa je še posebej pomembno za vodstvene time.

Biti vodja v 2025

Moderno in poslovno okolje od vodje zahteva mnogo več, kot je zahtevalo še pred nekaj leti; v prihodnosti pa bo tega vedno več. Ključne teme se iz dolgoročnega strateškega načrtovanja, upravljanja s časom in delegiranja premikajo v smer upravljanja z energijo, fleksibilnega razmišljanja in timskega dela.

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Vsebinske delavnice

Flashlight Leadership

Krepitev timskih vezi

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih