Moderacijske delavnice

Naši moderatorji s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem ter s pomočjo najnovejših tehnik in opreme profesionalno vodijo pogovore v smeri skupnega cilja.

  • Manjše skupine
  • 2 - 8 pedagoških ur
  • Seminarska soba

Učinkovita srečanja

Ali lahko sestanki in srečanja potekajo brez moderacijskih tehnik? Lahko. A ko enkrat začutite dvig učinkovitosti, ki jo omogočijo, bo za vas uporaba teh tehnik na vaših pomembnih srečanjih edina možna. Pomagamo vam izbrati prave, s profesionalnim moderatorjem pa vam pomagamo priti do željenega rezultata.

Dobre rešitve

Obvladovanje različnih moderacijskih tehnik omogoča učinkovito in zanimivo predelavo najrazličnejših izzivov in tem pri vašem delu. Orodje prilagodimo velikosti in nivoju skupine ter namenu in tako iz udeležencev na aktiven način pridobimo različna mnenja. Preko sodobnih tehnik moderacije udeležence tudi motiviramo in v relativno kratkem času z njihovo pomočjo poiščemo nove rešitve za določen izziv.

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Young IT professionals welcoming new employees

Uspešen vzlet: prvi koraki za novozaposlene

Oseba rešuje vprašalnik raziskave zavzetosti na delovnem mestu

Raziskava zavzetosti

Hekatlon uspešnih

Hekatlon

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.