Strateška igra: Heroji Troje

Zabavna strateška aktivnost, ki izpostavi vse ključne elemente timskega dela: od sodelovanja, vodenja, komunikacije, reševanja konfliktov, delitve dela, zaupanja, odločanja do postavljanja strategije in taktike.

  • 10 - 100
  • 3 - 4 ure
  • V dvorani
Igralna plošča za strateško igro Krst pri Savici

Zmagovalna strategija

Naloga udeležencev je, da pomagajo Parisu in Heleni pobegniti iz Sparte v Trojo. Njihov cilj je prispeti v Trojo s čim več vojaki.

Ekipe prejmejo kartice z navodili in timskimi vlogami, ki jih morajo skrbno pregledati. Udeleženci si razdelijo vloge in pripravijo strategijo. Nato se podajo na pot, kjer so kmalu soočeni s presenetljivimi situacijami in nevarnostmi. Tekom programa morajo skrbno spremljati dogajanje, načrtovati in prilagajati svojo strategijo novim informacijam. 

Povežite ekipo

Strateška timska igra je odlična nadgradnja poslovnih dogodkov, saj je razvedrilna in vizualno atraktivna, člane ekip pa poveže v kreativnem razmišljanju in skupinskem delu. Izvaja se lahko kot izobraževalni program z evalvacijo timskega dela ali pa kot popolnoma zabaven program s ciljem povezovanja udeležencev in sproščenega druženja.

Evalvacija

Program lahko zaključimo z daljšo evalvacijo ključnih dejavnikov uspeha (timsko delo, načrtovanje, učinkovitost in upravljanje z viri). Udeležencem omogoči, da se poglobijo v svojo izkušnjo in najdejo vzporednice z vsakodnevnim delom.

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Udeleženci teambuilding programa rešujejo izziv

V koraku

Team building participants  passing the information

Na pravi strani

Udeleženci odpirajo skrivnostni zaboj

Skrivnostni zaboj

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.