Skrivnostni zaboj

Dogodivščina, polna domiselnih izzivov in "možgančkanja" – skrita v kovinskem zaboju. Vaš cilj - premagati čas, izziv in sebe.

  • 10 - 180
  • 2 - 3 hours
  • Indoor
banner image

Mobilna soba pobega

Ta timski program vsako konferenčno dvorano ali pisarno v trenutku spremeni v moderno "sobo pobega". Skrivnostni glas udeležence pozove k izzivu in aktivira se odštevalnik časa. Ekipe ga lahko ustavijo le s posebno kodo, ki se skriva v zabojih.

Pomaga jim lahko le dobro sodelovanje, zbranost in logika, uspeh pa je nagrajen s sproščenim vzdušjem in simpatičnimi "aha" momenti.

Zabavna dogodivščina

Odlična prednost tega mobilnega timskega programa je dejstvo, da se lahko izvaja na izbrani lokaciji v konferenčnih sobah ali drugih prireditvenih prostorih.

Hkrati je pomemben povezovalni člen tudi ekipa izvajalcev, ki vzdušje z namigi naredi v zabavno dogodivščino. Le kaj se skriva v škatli in kaj bo razkrila razvozlana šifra?

S programom razvijate

  • Strateško načrtovanje
  • Sodelovanje pri reševanju izzivov
  • Obvladovanje stresa
  • Krepitev “Out of the box” razmišljanja

Harvey Norman

Program Beat the Box smo izbrali za 'ice-breaker' na naši vsakoletni konferenci. Odločitev je bila prava – izjemno aktiven začetek dneva, ki je zahteval ne samo logično razmišljanje vseh udeležencev omizja temveč tudi povezovanje med omizji. Odličen koncept, prijetna dinamika in veselje ob uspehu, ki ga lahko prinese le timsko delo in kjer ni prostora za individulaizem. Močno priporočam ta program za prebujanje zavesti vodij o pomenu timskega dela za skupen uspeh.

Alenka Majcen

HR Manager

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

VR - Hiša denarja

Udeleženci teambuilding programa rešujejo izziv

V koraku

Igralna plošča za strateško igro Krst pri Savici

Strateška igra: Heroji Troje

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih