Skrivnostni zaboj

Dogodivščina, polna domiselnih izzivov in "možgančkanja" – skrita v kovinskem zaboju. Vaš cilj - premagati čas, izziv in sebe.

  • 10 - 180
  • 2 - 3 hours
  • V dvorani
Udeleženci odpirajo skrivnostni zaboj

Mobilna soba pobega

Ta timski program vsako konferenčno dvorano ali pisarno v trenutku spremeni v moderno "sobo pobega". Skrivnostni glas udeležence pozove k izzivu in aktivira se odštevalnik časa. Ekipe ga lahko ustavijo le s posebno kodo, ki se skriva v zabojih.

Pomaga jim lahko le dobro sodelovanje, zbranost in logika, uspeh pa je nagrajen s sproščenim vzdušjem in simpatičnimi "aha" momenti.

Zabavna dogodivščina

Odlična prednost tega team building programa je, da se lahko izvaja na kateri koli izbrani lokaciji - v konferenčni dvorani ali kar v vaših poslovnih prostorih.

Hkrati je pomemben povezovalni člen tudi ekipa izvajalcev, ki z namigi ustvari zabavno dogodivščino. Le kaj se skriva v škatli in kaj bo razkrila razvozlana koda?

S programom razvijate

  • Sodelovanje pri reševanju izzivov
  • Sodelovanje med ekipami
  • Obvladovanje stresa
  • Krepitev “Out of the box” razmišljanja

Harvey Norman

Program Beat the Box smo izbrali za 'ice-breaker' na naši vsakoletni konferenci. Odločitev je bila prava – izjemno aktiven začetek dneva, ki je zahteval ne samo logično razmišljanje vseh udeležencev omizja temveč tudi povezovanje med omizji. Odličen koncept, prijetna dinamika in veselje ob uspehu, ki ga lahko prinese le timsko delo in kjer ni prostora za individulaizem. Močno priporočam ta program za prebujanje zavesti vodij o pomenu timskega dela za skupen uspeh.

Alenka Majcen

HR Manager

Povezani programi

Programi, ki so zanimivi za vas.

Igralna plošča za strateško igro Krst pri Savici

Strateška igra: Heroji Troje

Team building participants  passing the information

Na pravi strani

Udeleženci teambuilding programa rešujejo izziv

V koraku

Več programov
Naj bo tudi vaš tim pravi.

Še niste pripravljeni? Preberite si več o naših teambuildingih

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.