Mali bor raste v loncu

Rastemo z našim TBA gozdom

Čeprav s sajenjem dreves še nismo začeli, smo naredili prve majhne, a pomembne korake.

Medtem ko se pri TBAju počasi pripravljamo na začetek našega največjega okoljskega projekta – ta je TBA gozd, v sklopu katerega bomo za vsak izveden team building program na degradiranem območju posadili eno drevo – smo v pisarni začeli s prvimi majhnimi koraki. Čeprav prvih dreves na območju gozda še nismo posadili, smo naredili nekatere majhne, a pomembne premike, ki nas bližajo našemu zelenemu cilju.  

Tekmovanje v pisarni  

Nedavno smo začeli z internim tekmovanjem v pisarni. Vsak od nas je posejal dve borovi semeni, zdaj pa budno opazujemo, kako rastejo. S tem se na nek način vsak od nas pripravlja na TBA gozd, saj se učimo, kako skrbeti za prva drevesca. Zmagal bo tisti, ki bo imel največji ”borček” v pisarni. Prva semena so že pokukala iz zemlje in z navdušenjem spremljamo njihovo rast – slikca pa je zgoraj 😁  

Oznake za drevesa

Poleg tega smo se lotili tudi izdelave prvih začasnih oznak za drevesa, ki jih bodo po vsakem izvedenem team buildingu izpolnili udeleženci. S temi oznakami bomo označevali drevesa, ki smo jih posadili po dogodkih, ustvarjala pa bodo vez med podjetji in njihovimi drevesi v našem gozdu. Ker bo oznaka ekipe še dolgo visela na njihovem drevesu v našem gozdu, bodo ravno oznake igrale pomembno vlogo, saj bodo večala občutek povezanosti udeležencev z našo zeleno pobudo.

Naša zelena zaveza

Naša zelena zaveza je del naše trajnostne strategije in odločitve, da bomo delovali družbeno, okoljsko in upravno odgovorno. V okviru tega smo na novo razvili tudi veliko zelenih programov, ki jih lahko prelistate v našem ”ESG katalogu” team building aktivnosti. Vsak, ki bo z nami izvedel kakršenkoli team building dogodek, bo odslej postal "lastnik" enega od dreves v našem gozdu. S skupnimi močmi bomo pogozdili degradirano območje in prispevali k ohranjanju našega planeta za prihodnje rodove.    

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.

 

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.