Timski dogodek pod marobirskim Pohorjem

Skupaj pod mariborskim Pohorjem

1 min

Velika slovenska banka je ob priložnosti srečanja vseh zaposlenih ter vodstva pripravila dan druženja ob vznožju Mariborskega Pohorja.

"Energizer" za celo podjetje

 

Velika slovenska banka je ob priložnosti srečanja vseh zaposlenih ter vodstva pripravila dan druženja ob vznožju Mariborskega Pohorja. S tem je več kot 1200 zaposlenih obeležilo pomemben poslovni korak, in sicer združitev Nove KBM in Poštne Banke Slovenije pod eno streho. 

 

Ob tej priložnosti in pod sloganom "SKUPAJ smo si bližje" smo zanje pripravili energetskih 20 minut, v katerih so skupaj ustvarili zelo barvno in zelo ritmično glasbeno dogodivščino. Boomtime - ta nalezljiv »energizer« vsako dvorano nemudoma spremeni v večbarven, sodelujoč, navdušujoč in energičen, hitro tempiran orkester. In tako je bilo tudi tokrat - timska visoko energijska izkušnja je razvedrila prav vsak obraz v dvorani in omogočila res začutiti, kaj pomeni "SKUPAJ".

 

energizer teambuildng

 

Na program

"Vesela sem, da smo uspeli tako pomemben poslovni korak, kot je naša združitev dveh velikih korporacij, obeležiti na zanimiv in svež način. Timski dan, kot smo ga ob tej priložnosti doživeli skupaj vsi zaposleni, ki nas je po novem več kot 1200, je po našem mnenju ključen za nadaljevanje pozitivne kulture znotraj podjetja in hkrati dobra motivacija za nove poslovne uspehe. Ekipa Teambuilding Akademije je bila ob tej priložnosti visoko profesionalen in zanesljiv partner, z njimi je bilo imenitno sodelovati. Z veseljem jih priporočimo tudi drugim."

Alenka Senčar, direktorica marketinga in korporativnega komuniciranja

Nasveti o ustvarjanju pravih timov

Novosti na področju aktivnosti, timskih del in izobraževanj

Team building participants painting kids games

Moč družbene odgovornosti podjetij

Participants racing with their formulas

Hibridni dogodek: Formula 1

Tovarna zabave

Dogodek po meri: Factory of Fun

V bazo znanja

Ustvarjamo rešitve za vaš tim

Predani smo k razvijanju inovativnih timskih programov, ki pomagajo k rasti ekipe in podjetja.

 

TBA mesečnik

Vabimo vas, da spremljate naš mesečnik TBA Komunikator, v katerem pišemo o trendih in inovacijah v teambuildingu ter vas obveščamo o dogajanjih v TBA.